• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia - jesli mam byc szczera to uwazam ze masz maksymalnie 15-16 lat .Jestes strasznie niedojrzala emocjonalnie.
Samo wymuszanie na Karolinie pisania z Toba smsow bylo mocno w zachowaniu gimnazjalistki ktora nie ma swoich znajomych i nudzi sie bo wyrosla z zabawek a nie dorosla do normalnego zycia.
Konto na facebooku tez jest na poziomie dziecka 'slodziutkiego dzionka' 'szczesliwych walentynek' aniolki paczki kwiatki ..

albo po prostu jestes niedojrzala emocjonalnie i odrzucona w swoim srodowisku .

Ktos kto zostal 'zbluzgany' przez tyle osob na forum opuscilby je . JA tak bym zroobila bez wzgledu na to czy to prawda czy klamstwa. gdyby to byly klamstwa - bylo by mi zle ze ktos mi nie ufa a ja NIC nie zrobilam zlego . gdyby to byla natomiast prawda i tak nie mialabym juz tu czego szukac .

Anula - ja juz od dawna czulam ze cos jest nie tak argumenty powyzej ..

Hmm weszlam bo spac nie moge a tu takie nie przyjemne wiesci:no:
Kurcze troche mi smutno z tego powodu...
Nie wiem co powiedziec.Po prostu brak mi slow

Motylkowa gratuluje jeszcze raz dwoch pieknych kresek na tescie.
Iwo a Ty sie kochana nie denerwuj tylko odpoczywaj.
Ide dalej probowac zasnac bo tablety przeciwbolowe zaczely dzialac mam nadzieje ze to pomoze
Dobranoc

Watpliwosci a ja ci pisze ze nie masz racji!! Bo to cos napisala to sa klamstwa.. nie mam ani 16 lat ani nie jestem odrzucona ze srodowiska.. owszem zachowalam sie zle ale to nie znaczy ze ty masz racje!! Jesli opuszcze forum to bedzie na to ze to prawda co napisalas..

to Twoja decyzja Olu . ja mam zamiar ignorowac twoje posty jesli tu zostajesz i dziewczyny Tobie na nowo zaufaja. Jesli te wszystkie rzeczy to klamstwa i jestes w porzadku to zycze Tobie by udalo sie Tobie szybko zajsc w wymarzona ciaze . powodzenia .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry