• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mi również brak słów na Twoje Olusia zachowanie ..
Dziewczyny mają rację bo nie wymyśla się takich rzeczy i też uważam że postąpiłaś okropnie ..
Muszę Cię niestety usunąć ze znajomych na fb przykro mi naprawdę
Ale takie lekcje uczą że nie powinno się tak od razu ufać człowiekowi ..
Myślę że nie po to to wszystko budowałyśmy żeby ot tak to stracić

Ufałam SSMamie do czasu informacji o IP. Zgadza się. I Wam też ufam.

Olusia nas nie okłamała, tylko koleżankę, więc dlatego wydaje mi się, że to sprawa między nimi. Czy mam prawo tak uważać?

Ja wolę ufać ludziom, tak jakoś w życiu jest łatwiej. Za to wśród znajomych uchodzę za bardzo łagodną osobę, która z innymi się nie kłóci, ale o stalowym swoim zdaniu. To forum to ponad moje nerwy. Jeszcze mi się oberwało za obronienie kogoś i aż mnie brzuch rozbolał :-( Muszę iść się położyć.

Mam nadzieję, że sytuacja się oczyści i będziecie się tu wszystkie wspierać w staraniach i nie trafi się żadna oszustka, ani osoba wzbudzająca wątpliwości, bo takie sytuacje są dla każdego nieprzyjemne.

EDIT: W inne sytuacje nie wchodziłam. Oceniłam sytuację z wiadomością prywatną na fb i do tej sytuacji się odniosłam. Teraz piszecie dopiero o innych sprawach. Pozwólcie, że wyjdę z tej sytuacji dla swojego zdrowia, bo to nie podziałało na mnie dobrze. Uszanujcie to i już się nie odnoście do mojej wypowiedzi, ok? Proszę.

Ostatnia edycja:
to czemu teraz jestes codziennie ? praktycznie nie ma godziny a juz na pewnoo nie ma DNIA zebys nie pisala . a wtedy napisalas w ten dzien ze zrobilas bete i zniknelas na pare dni . wszyscy sie martwili pisali Tobie wiadomosci prywatne i dupa .
Dla mnie to bylo dziwne . Ty nie musisz tak uwazac .
z Karolinka tez piszesz sobie smsy wrecz nachalnie wypytujesz kiedy doladuje konto by mogla z Toba popisac bo CI SIE NUDZI a wtedy nie mialas minuty by napisac ze sie nie udalo ??
slabo klamiesz .

Cyntia- kłamstwo Oli wyszło, dotyczyło starań, więc pośrednio i nas wszystkich. Ty jeszcze tego nie rozumiesz?

Wątpliwosci- ja dokładnie to pamiętam, bo wtedy jakos dopisałam się do Was! Ola urwała kontakt od momentu ujemnej bety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry