• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Wpadłam się przywitać, a tu widzę jakieś zamieszanie.

Może nie będę się angażować w aferę o jakiej nie mam pojęcia... bo i po co, jak nawet nie doczytałam tych wszystkich stron co tu pisałyście. Nie będę więc mieszać.

Wątek jest o staraniach, to może zadam pytanie w temacie. Ile po spóźniającej się @ robiłyście test ciążowy, czy może w dniu @?

reklama
Witam Dziewczyny.
Szczerze to nie wiedziałam czy tu napisać czy nie...
Olusia musi mieć spory problem ze soba zeby wymyślić te wszystkie historie... teraz czytajac jej posty na fb nie jestem taka pewna ze nie ma tego dziecka... tylko po co udawac ze sie nie ma jezeli w domu jest sliczny malec? Przeciez to samo szczescie!

Jestem na tym forum od stycznia i naprawde duzo mi dało wsparcia. .. zawsze mialam sie komu wygadac i wiedziałam ze nir jestem z tym wszystkim sama. Naprawdę te forum bylo ogromnym lekarstwem.
Wszystkie trolle! Czy Was bawi udawanie w tak parszywy sposób? skoro was tak bawi udawanie poronien i dlugiego starania to nie powinnam ale życzę Wam byscie takie coś przeżyły! Wtedy zobaczycie na własnej skorze jaka to swietna zabawa!

Mloda.Mama, lepiej testować po terminie spodziewanej @, bo czasami od stresu cykl może się wydłużyć. A o do afery, to dobrze że się nie angażujesz, bo ta sprawa akurat nie dotyczy nowych dziewczyn.

watpliwosc, już widzę minę dziewczyn, z którymi pisałaś.

To jak mnie nie dotyczy to tym bardziej. No właśnie ja już po terminie jestem, ale robiąc test nie chce wątpliwości, typu cienie cienia... albo jedna krecha, albo dwie krechy, a nie jakieś cienie...

SSMama milo Cie znow widziec :) albo nie nie milo ..

chcialam Wam napisac ze kazda nowa osoba bedzie zglaszana Bestyji albo innej moderatorce i juz pierwszego dnia bedzie sprawdzane ich IP . takze powodzenia trolle.

Mam nadzieje, ze z tym miło/nie miło nie pijesz do mnie, bo ja nic wam nie zrobiłam. Weszłam na to forum wczoraj, zalogowałam się, możecie sobie nawet sprawdzać IP, chociaż ja się szczerze na tym nie znam i nie wiem czy takie rozwiązanie coś da w przypadku trolli. Staramy się o dzidziuśka, nie możemy się doczekać aż się uda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry