reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2014 :)

Cyntia- nie robiłam żadnych badań, prócz tych co miałam w domu czyli toxo i cytomegalia. Doktorka stwierdziła, że jak na razie nie ma potrzeby etc. etc.:confused:
Może faktycznie powinnam zbadać sobie poziom tych hormonów, dla własnej ciekawości nawet.
Polezę na te badania tak jak radzisz w 21 dc.

A ja siedzę w pracy. Dobrze, że w miarę spokojnie, i mogę na necie posiedzieć :-D

reklama
Maluś - jak się miewasz? Już lepiej sypiasz? Smutek pewno jest i będzie, ale trzeba iść dalej. Ja wierzę, że nasze duszyczki są u góry i wspierają nas dobrą energią.

Emalia - bardzo mocno trzymam kciuki!! Bardzo mocno!!

mligocka - prolaktynę i progesteron się bada w 20-22 dc, to tak umownie - najbardziej chodzi o 7 dzień po owulacji, a w przypadku cykli 28 dniowych to koło tego 20-22 dnia cyklu wypada :) Ja po pierwszym poronieniu nie robiłam żadnych badań, ale wtedy nie chciałam się starać przez dłuższy czas. Teraz porobiłam, bo chcę jak najszybciej dalej się starać i mieć pewność, że wykluczyłam proste do wyleczenia problemy.

Wandziu - współczuję Tobie tych stresów i trzymam kciuki za jutro....

Ostatnia edycja:
I ja się witam późnym wieczorem...

Witam także nowe staraczki :)

Brrr, mi też te dwa dni pracy daly nieźle w kość :( Zaczęłam marzyć o nowej, spokojnej pracy, ahhhh, dobrze, że mam teraz trzy dni wolnego

Wandzia, przykro mi że wynik zerowy :(

Emalia, trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&

Coś dzisiaj mam zły nastrój, może jutro będzie lepiej

agniecha <przytul> coś się stało?

Cyntia, od dwóch dni w miarę udaje mi się pospać trochę. Staram się myśleć o tym, że mam rodzinę i mam dla kogo żyć. Bardzo tęsknię za Nikolką, ale nie zmienię tego :(
[*] Miałam w środę jechać na cmentarz, ale jakoś czasu mało było. Za to jedziemy w niedziele i kupię najładniejszy znicz jaki znajdę i postawię u taty na grobie dla mojego dzieciaczka. Kochana, musimy być silne i siebie wspierać <przytul> dla Twoich maluszków
[*] Strata dziecka daj dużo do myślenia. Ja w końcu przestałam sprzątać po teściach i im gotować. Są oburzeni, ale wiem że przez zmęczenie straciłam fasolkę. Niby tacy kochani teście cieszyli się, że jestem w ciąży, później współczuli straty dziecka (trwało to tylko parę godzin), a jak dzisiaj powiedziałam, że jak bliżej wizyty u lekarza (którą mam jutro) stresuje się, to olali mnie i nic nie powiedzieli. No tak wzięli na 3 dni synka córeczki i on jest najważniejszy. Moja starszą córkę traktują jak *****, a on najważniejszy ;/

emaila, rozumiem i poczekam na Twoją betkę tyle ile będzie trzeba :*

Miss, co z Tobą? Martwię się? :(

Dobranoc Dziewczynki Moje Kochane :*

Maluś, nic konkretnego się nie stało, chyba załapałam zimową depresję :( Boje się, że nie uda się mi zostać drugi raz mamą, w pracy mnie wkurzyli na maksa, ciagle o coś pretensje, ciagle cos źle.....

A Ciebie bardzo podziwiam, super babka z Ciebie, taka silna!!!!!!!!!! :)

Miss, no właśnie, odezwij sie do nas!!!!!!!!!!!!!!

agniecha, będzie dobrze zobaczysz <przytul> Za bardzo myślisz o dziecku i tu jest problem, bo włącza się blokada, która przeszkadza w zajściu w ciąże. Odpuść sobie trochę i zobaczysz będzie lepiej. I dziękuję, że tak o mnie myślisz :*

Ja będę później, bo teraz idę nakarmić dzieci i na 10-ta do ginekologa. Trzymajcie kciuki za mnie, bo się stresuje, że przez to brzuch mnie boli ;/

Dziewczynki robiłam wczoraj ponownie test i znowu jest blady cień NA BANK to jest wina testów. Napiszcie mi jakie wy robiłyście, chodzi mi o te co oszukiwały bym po nie nie sięgała juz więcej - mój to PEPINO 10

Wanda- przytulam!!!

Cytnia - to z testami to moje postanowienie, powiem o tym na najbliższej wizytcie, zobaczymy co powie ginka

Maluś - ja nadal nie widze listy, możesz na priv? :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Maluś- trzymam kciuki, ale wiem, że będzie dobrze! :tak:

Iwo- mi test pepino 10 przez dwa dni, dzień po dniu pokazal II kreski, a gdy poszłam na bete to była ona mniejsza niż 2, także ten test to niezły shit... :no:

Do góry