reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula - może nie Shit ale bardzo czułe na stężenie mniejsze niż 10 więc dopiero blada kreska to pozytyw a nie cień. Szkoda że musiałam przetestować na własnej skórze :(

Witam, mam wspaniałego synka, który ma 2 i pół roku, po ciąży miesiączka rozregulowała się, cykle mam od 26 - 36 dni, raz zdarzyło się w tamtym roku, że cykl trwał 40 dni. ( przed ciążą miałam co 30 dni)
Dziś jest mój 35 dzień cyklu, 2 dni temu robiłam test z krwi i wyszedł negatywny. Jak do tej pory @ nie dostałam, 25 grudnia myślałam, że zawita do mnie, bo pojawiła mi się lekko różowa woda i to wszystko. Jestem trochę senna i to wszystko. W pierwszej ciąży, 1,5 tyg. przed @ wiedziałam że jestem w ciąży - piersi mnie swędziały i bolały ponad to zrobiły mi się wtedy na nich fioletowe krechy, miałam bolesne kłucia w podbrzuszu, mdłości i wymioty. Nie zabezpieczamy się z mężem, ale "stosujemy" stosunek przerywany.
Poradźcie mi, co mogę zrobić odczekać jeszcze pare dni powtórzyć betkę czy zrobić test domowy? Nie staramy się o maleństwo, ale jak mam być szczera to chciałabym żeby synek miał rodzeństwo ;) pozdrawiam.

Witam i ja. Dzisiaj test od razu pokazał bladą różową kreseczkę też robie Pepino 10, ale wczoraj robiłam też strumieniowy z rosmana 25 miu i też była kreseczka, więc może te pepino nie koniecznie oszukują. No zobaczymy. Jak jutro bedzie tez kreska to lece na bete.
Dzisiaj mam 23 dc , ale owu była wczesna i jest już 10dpo ( co widać na wykresie) , z racj tego termin @ mam za 2 max 3 dni.

Dominika- witaj- jeżeli masz test nic sie nie stanie jak se sikniesz. Z betą bym poczekała tak do 4-5 dni od pierwszej. Życzę Ci tego czego pragniesz :)

Ivo- kup może inny test? Bobo test strumieniowy jest dobry i też 10 miu. ALbo idz na bete.
Maluś- trzymam kciuki z całych sił za wizytę :****************

Emalia - no to u ciebie ciąża jak w mordę strzelił :) nie będę więcej robić testów. W środę mam wizytę u lekarza to zobaczymy co mi powie.

Ivo- dziękuje . Bardzo bym chciała żeby tak było jak mówisz. Trzymam za Ciebie kciuki kochana. Oby do wizyty było wszystko jasne i czekała na Ciebie miła niespodzianka :*
Dominika- nadzieja zawsze jest. Juz różne historie widziałam.

Maluś- hop hop, jak wizyta?

Aschlee25 moze nie wszystko stracone? trzymam kciuki :tak:

doska1 strasznie duze masz cykle, chociaz ja tez takie miewalam... nawet do 3 miesiecy nie mialam @....

wanda_23 przykro mi ze sie nie udalo...

mumminka trzymam kciuki zeby to byla fasolka....

Cyntia85 wszystko bedzie dobrze... wiesz organizm plata nam czasem rozne figle i moze troszke sie te twoje hormony unormowaly?

emalia trzymam kciuki za wysoka bete....

iwo:) trzymam kciuki zeby jednak testy nie byly wadliwe....

reklama
malusiolka- daj znać jak po wizycie. Trzymam kciuki za forumową koleżankę.:-)

Moje dzisiaj senne, leżakuje jeszcze w łożu.

Gdzieś mi się obiło o uszy że ktoś tam wyżej pisał, iż nowe koleżanki nic o sobie nie napisały.
Więc czynię swoja powinność.:tak:
Judyta, lat 26. Od trzech... miesięcy mężatka. Pracuje w szpitalu, jako pielęgniarka na oddziale rehabilitacji :-)
Miłego dnia dziewczynki :-)

Do góry