• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus, tule mocno, mam nadzieje że po tych tabletkach oczyścisz się do końca. a jak Twoje dziewczynki, zdrowe?

Aschlee, przykro mi :( tulę

Miss, dobrze że się odezwałaś :) A jak w pracy sie układa? &&& za badania!!!!!!!

My zaraz zmykamy na imieninki do mojej mamy. Chwila odprężenia się przyda, miłego wieczoru życzę

Ostatnia edycja:
Aschlee - nie smutasuj się! Zobacz jaki prezent możesz mężowi na walentynki zrobić:)

Ja muszę się postarać jeszcze mocniej bo mój mąż ma urodziny w październiku. Moja przyjaciółka też spod wagi wiec ten znak mi idealnie pasuje :)

agniecha, dziękuję że pytasz o dziewczynki :* Tak zdrowe, ale źle jest, bo przyjechał syn szwagierki, który na 4,5 roku i Kochanego Piotrusia nie można nawet pogłaskać, bo płacze, że go boli. Czepia się Oliwki, a teście cały czas maja pretensje do mojego dziecka, że zaczepia Piotrka ;/ Uderzy ją to nie widzą, ale jak ona go uderzy to wielkie halo jest od razu. Nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku ;/ Jest mi źle, płakać się chce. Szkoda, że M musiał do pracy na 17-ta jechać i wróci dopiero nad ranem :(

Mam nadzieje, że tabletki pomogą. Dzisiaj wieczorem wezmę pierwszą i ciekawa jestem jak mój organizm zareaguje na coś nowego.

Aschee, przykro mi <przytul>:( Kochana, ale jaki masz ten niby okres? Jeżeli jest inny to jest jeszcze szansa. Trzymam mocno &&&&&&& aby tak było :*

Iwo, wagi są fajne :) żartuje sobie bo ja te z z października :) A więc ja bede egoistyczna i chcialabym bardzo sobie zrobić prezent na urodziny :)
Co do listy to ja tez nie widza całej....

Maluś, nie płacz bo dziewczynki zobaczą Zobacz załącznik 602311

Załączniki

• onajego.gif
    onajego.gif
    6,6 KB · Wyświetleń: 118
Ostatnia edycja:
reklama
iwo, nie wiem co się dzieje, ale nie widzę listy. Jeszcze raz ja wklejam.

Starające się: 17
II kreseczki:
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 24.12
pati... - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12

Anka10222 - @ 30.12
Conti - @ 2.01 25
Styczeń
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 6.01
Gochson - @ 12.01 4
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @ 31.01
Luty
Aschlee25 - @ 4.02
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea, ,nadzieja210,mychunia6,aureolcia,agamemnon,wandzia _23,aina110,celta,susel,malena100,Anula1988,Missis s1301,fox,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry