Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie 2 lekarzy z tytułem doktora nauk medycznych (czyli mają większą wiedzę niż zwykli) powiedziało, że mogę starać się po 1 miesiączce po zabiegu. Jeden - który kierował mnie na zabieg - ale dodał, że pod warunkiem, że na kontroli endometrium będzie odpowiednio grube, a macica w porządku. Drugi (pracuje na uniwersytecie) na kontroli 3 tygodnie po zabiegu. Ja często wyszukuję informacji na stronach i forach anglojęzycznych (lubię poszerzać pole widzenia o to jak jest za granicą) i o tym tak też szukałam informacji - i bardzo często spotykałam się z informacją, że lekarz dał zielone światełko miesiąc/dwa po zabiegu łyżeczkowania macicy po poronieniu lub obumarciu wczesnej ciąży. Ale to na pewno są indywidualne decyzje lekarzy w oparciu o wiedzę, doświadczenie i stan konkretnej pacjentki.mligocka, przepraszam Ciebie, ale zmień lekarza. To nie możliwe, że pozwolił Wam się starać po 10 dniach. Mi mój ginekolog powiedział, że dopiero po 3-ciej miesiączce, tak jak po porodzie.
) - choć czytałam też złe opinie o nich.
. Ten Lutenyl to ma podobne działanie jak duphaston (wspomaga wydzielanie progesteronu). Trzymam kciuki, by organizm dał sobie radę :* Będzie dobrze. Fajnie, że trafiłaś na lekarza, który nie olewa pacjentki.
Przykro mi Kochana!
Jestem rehabilitantką.
:-(