reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam :)

MALUSIOLKA- Orange się nie przejmuj napewno wyjaśnisz sytuację i będzie ok.

Dziewczyny macie może w domu :) 5latka/ę?? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka -&&&& za wizytę. Te sieci komórkowe to często liczą na to że człowiek się o swoje nie upomni i im zapłaci. Pamiętaj że jak z nimi coś ustalasz przez telefon to spisuj datę i godzinę oraz nazwisko osoby by się potem powołać.
U mnie ok. Juz po owulacji - zobaczymy co z tego wyniknie. Chyba po raz pierwszy będę się cieszyć z każdego rezultatu...
Mąż ma dosłownie kilka kostek więc nie jest źle a lek kończy w niedziele.

Dziękuję za trzymanie &&&&&, późnym popołudniem albo wieczorem dam znać, też się nie udzielam na fb - nawet nie jestem w grupie ;)
u mnie na bank jest owu, bo lewy jajnik daje popalić i białko jaja kurzego mam , hehehe jak to brzmi, ale to jeszcze nie czas, nie teraz. Może za jakiś czas, teraz jest za dużo spraw na głowie, Malusiolka nie daj się, my mamy w Plusie - niby ok, ale też potrafią pokazywać "pazury" . Mój Mały położył się grubo po 23.00 a już od 7.00 jest na nóżkach:p Zmykam, miłego dzionka.

Agniecha, ja miałam podobnie z małą, aż w końcu do nas wzięłam do łóżka i się uspokoiła. Nie lubię tak spać, bo nie mam nawet jak się wyprostować. Fajnie macie wspólny dzień, taki rodzinny :) Mój bierze 29.01;30.01;31;01 i 1;02 wolne w pracy i 4 dni będą nasze tylko będzie musiał 1.02 iść na nockę, ale po 4 h będzie w domku :) Miał mieć 2 tygodnie przymusowego urlopu, bo przestój w pracy, ale nie musi iść i będzie coś innego robić. A urlop przyda nam się na przeprowadzkę :)

mychunia, ja mam tak z prawym jajnikiem ;/ A zanim zaszłam w ciąże to przed owulacją też mnie jajniki bolały i to nieźle. A kiedyś tak nie miałam, albo nie zwracałam na to uwagi.

Aschee, trzymam kciuki za ten cykl, aby Wam się udało :* Kochana, ja czasami też biorę sny do siebie. A możesz napisać co Ciebie tak wystraszyło w nocy? Co do mojej teściowej, to nie odpuściła i jest coraz gorzej. Wczoraj schodzę na dół aby zrobić kolację i widzę teściów w salonie rozmawiają, a jak mnie zobaczyła teściowa to zamilkła. Powiedziałam dobry wieczór i poszłam do kuchni. Teść odpowiedział (on normalnie z nami rozmawia) i nawet powiedział, że dostałam katalog z ubraniami. Zdziwiłam się i powiedziałam, że to chyba mamy, ale było tam moje imię, a teściowa nawet nic nie odpowiedziała i się nie odwróciła. Rozumiem, że nie chce ze mną gadać, ale kultury to chyba ją w domu nauczyli. Tylko nie rozumiem o co jej chodzi skoro ja jej nic nie zrobiłam ;/ Chyba, że chodzi o naczynia, bo w tym dniu jak się obraziła to nie pozmywałam po nich. Jak M wrócił około 22-giej z pracy, to wyszła na chwilę z pokoju, aby drzwi zamknąć na klucz (maniaczka wszędzie zamyka), to nawet się nie odezwała do M, a widziała go i on ją i wróciła do pokoju. Jak skończyliśmy jeść, pozmywałam po nas i poszliśmy na górę to dopiero wyszła do kuchni. Dziwna kobieta. Wiemy na pewno, że na urodzinach nie będziemy. A poza tym za 2 tygodnie urodziny, a nikt nawet nas nie zaprosił. M wczoraj powiedział, że tata z nim rozmawiał i powiedział, że mamie coś na głowę upada, bo tak jakoś się dziwnie zachowuje. Ale szczerze napisze.. dobrze, że się nie odzywa. Teraz wiem, że mnie nie lubi, a dzięki temu nie ma tak, że ona coś dla M powie, a on musi zrobić. On powiedział, że jestem dla niego najważniejsza i jak mama ma mnie tak traktować, to on będzie ją tak samo traktować. M teraz będzie miał przez jakiś czas dużo pracy i dzięki temu odłożymy sobie na przeprowadzkę. Nawet nie wiesz jak ja już chce się stąd wynieść :)

asik, mam nadzieje, że tak będzie. Dzięki :* A jak Ty się czujesz?

Justynka, a Ty gdzie uciekłaś?

Iwo, nie zapisałam danych. A poza tym ponoć te rozmowy są nagrywane. Pierwszy raz mam tak, że oszukali i to jest denerwujące. Ciesze się, że z Twoim mężem coraz lepiej jest. &&&&&&&& za Was aby się w końcu udało :*

Dominika, &&&&&& za egzamin :* Cały czas jestem z Tobą. Jak będziesz coś wiedzieć, to szybko pisz :* Co do sieci, to najlepiej być bez abonamentu, ale z drugiej strony mam abonament to nie muszę martwić się, że trzeba zadzwonić, a ja nic na koncie nie mam. Ja nie pozwalam dzieciom tak późno iść spać, bo później M nie ma jak się wyspać, a wstaje o 5-tej do pracy. Przeważnie moje dzieci idą spać między 20-tą, a 21-wszą :) Ale zdarzy się, że nie chcą i potrafią po 22-giej zasnąć ;/

Dziewczynki, co na obiadek macie? Ja rosołek robię, bo starsza córka prosiła i na drugie kurczaczka piekę, bo dawno nie było do tego ziemniaczki i kapusta pekińska <mniam> Zastanawiam się, czy przypadkiem kurczaczka najpierw lekko podpiec i dorzucić później ziemniaczków żeby też się upiekły? Sama nie wiem czego chce :p

Oluś, a u Ciebie jak tam? Nie odzywasz się :*

Malusiolka nie jestem pewna czy chcesz wiedziec bo to bylo na prawde straszne i nie wiem dlaczego wogole cos takiego mi sie przysnilo ani nie ogladalam nic takiego...nie wiem... JAK MACIE SLABE NERWY TO NIE CZYTAJCIE DALEJ TEGO WPISU najpierw snilo mi sie ze wieczorem wracalam przez park do domu i w parku zaatakowal mnie jakis facet z kijem do Baseballa chcial pieniedzy poczym zaczal mnie bic po glowie tym kijem bo nie dalam stracilam przytomnosc a on uciekl jak juz ja odzyskalam to jakos doczolgalam sie do domu i poszlam do lazienki zeby zobaczyc jakie mam urazy okazalo sie ze w kilku miejscach skora byla tak porozwalana ze bylo widac kosci czaszki to bylo dla mnie nic najbardziej przerazilo mnie to ze potem zauwazylam ze zaczely mi wypadac wszystkie zeby dolne.Cala lazienka byla we krwi a w umywalce moje wszystkie zeby no i niby potem stracilam przytomnosc

Na obiadek dzisiaj robie zapiekanke z miesem,ryzem i serem :)
A jak chodzi o tesciowa to na prawde strasznie dziwna kobieta...Ale teraz jak sie nie odzywa to masz przynajmniej swiety spokoj...aczkolwiek na pewno ciezko funkcjonowac w takiej atmosferze.Wytrzymacie jeszcze chwile i juz bedziecie na swoim:tak:

Ostatnia edycja:
Gochson - trzymam kciuki. Nic nie jest przesądzone jeszcze! Mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Trzymaj się.

Mychunia - dodałam Cię do grupy na facebooku.

Jeśli ktoś chce, by go dodać do grupy na facebooku, to niech napisze w wiadomości prywatnej np do mnie lub do Olusi i wyśle link do swojego profilu na facebooku.

Malusiolka - ja po poronieniu naturalnym w okolicach owulacji miałam okropny ból obu jajników, ale dowiedziałam się, że często tak bywa w pierwszym cyklu po poronieniu. Teraz nie czułam bólu.

Nie wiem czy się udało. Czuję macicę - pobolewa mnie, ale równie dobrze mogłoby to być już na @ Bo 7 dni po owu to chyba za wcześnie na takie objawy, nie? :-p

Cyntia85 trzymam kciukasy zeby sie udalo &&&&&&&&& ja nigdy nie czulam bolu jajnikow a od czasu poronienia wiem kiedy mam owulacje bo zazwyczaj mnie pobolewaja
Gochson za Ciebie tez mocno trzymam kciuki

witam Was :) ja mam dziś wolne i odpoczywam niestety cały weekend idę do pracy :)a co u Was ?? co z dziewczyani które miały dzięs dostać @?

reklama
MALUSIOLKA-Ja dobrze się czuje poza tym bòlem jajnika :/ dziękuję że pytasz miło :) Tak czytam i myślę że ta Twoja teściowa to poprostu jest zimna osoba i nic nie czuć od niej kobiecego ciepła.

Do góry