Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejcia laseczki.... ja sie wlasne obudzilam... tzn jestem po nocnej zmianie...tez mi sie snia ostatnio dziwne sny ze potem jestem cala mokra.... dawno juz tak nie mialam....
mychunia alez kochana zapraszam do naszej tajnej grupy na fb....gratuluje dla siostry... spisala sie dzielnie... he he....gratuluje ciociu
a odnosnie pracy moze jednak nie wszystko stracone... moze jednak uda sie i przedluza tobie umowe.... hmm trzymam kciuki...
Anula1988 he he to prawda jestesmy wszystkie sliczne he hea moje propozycja imion to:
dla córci: Maja, Zuzia, Natalia,Lili
dla synka: Krzysiu, Marcin, Michal, Kuba
My nie uciekniemy z tad... bedziemy tu i tu....fajnie jest tutaj....
karolina859 he he kochana dziekuje za mile slowa i za to ze pytasz o mnie... mile to... he he :-)
Aschlee25 ale narobilas smaka!! nie dobra z ciebie dziewczynka.... :-) ale masz sny nie ciekawe...
Cyntia85 trzymam kciuki zeby to bylo to.... i zebys zobaczyla 2 kreseczki....
as
ik 87 hmmm 5 latki do szkoly? a nie 6 latki? hmmm
Hehe zapomnialyscie o mnie buuuuu.... :-(
Betę zrobię dopiero po terminie @ bo przecież @ jeszcze może przyjść. Jakby co, to, proszę, nie gratulujcie póki co, bo to bardzo wcześnie. W brzuchu mam uczucie jakby mnie swedziala macica - jakby @ się zbliżała. A kysz @ wredna!

:
asik, jak ma mnie dobrze traktować
skoro swojego syna źle traktuje? Dla nich najważniejsza córeczka i jej dzieciAle przez tyle lat zdążyłam się przyzwyczaić.
MotylkowaOna, sto lat dla Twojego męża![]()