reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam :)
Testowałam dzisiaj rano.
Blada druga kreska na teście ciążowym, polazłam na betę z czystej ciekawości. beta 4.0 .
Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na @:angry:

Siedzę w pracy, jeszcze 4 godziny, a już czuje się wypompowana .
Pozdrawiam Was dziewuszki.;-)

reklama
mligocka niby betę od 5 uważają za ciążę, ale występuje ona tylko i wyłącznie w czasie ciąży, więc jest szansa że wzrośnie :tak:

ja straciłam zapał do pracy po tej informacji, że mi umowy nie przedłużą :-(

olusia- U mnie dzisiaj 28 dzień cyklu, więc beta z pewnością byłaby wyższa jeśli faktycznie by zaskoczyło:tak:
Nie nastawiaj się, skoro ja tego nie robię;-)

Mychunia- może u mnie ta beta 4,0 to pozostałości po...:-(

mligocka, a nie robiłaś bety po poronieniu aby sprawdzić czy spada? Mi ginekolog kazał zrobić i z 700 spadła w ciągu paru dni do 20-tu. Czyli teraz już powinnam mieć 0. Możliwe, że to mogło zostać po poprzedniej ciąży, ale trzymam kciuki aby tak nie było:* Jeżeli jesteś w ciąży to beta może jeszcze wzrosnąć po 2/3-ch dniach.

mychun
ia, nie dziwie Ci się :* Ale nie smuć się Kochana <przytul>

Hej laseczki :-) Mogę dołączyć do staraczek 2014? Udzielałam się na staraczkach 2013,ale.. później nie miałam neta, zaczęły się wątpliwości, już nawet na 2 miesiące zrezygnowałam ze staranek,bo po prostu szlag mnie trafiał...:no: Ale od tego cyklu zaczęliśmy z P. ponownie i wierzę,że będzie ok.:-) Część z Was kojarzę po nickach z innych wątków staraczkowych, ale witam się serdecznie ze wszystkimi.
Krótko o sobie: 25 lat (do czerwca hihi), 4-letnia córeczka, mieszkam w Niemczech i to mój ..hm...już nie wiem który cykl..:szok: Mam b.nieregularne @, w zeszłym roku w styczniu było aż 66dc,potem 56dc, potem 47...ale teraz powoli lepiej. Jestem pod opieką fantastycznej ginki, muszę powtórzyć tarczycę i hormony...:baffled:
Aha,no i naczytałam się o tych ziołach ojca Sroki nr 3....powiedzcie mi, działa toto??:szok: Bo znalazłam na allegro osobę,która wysyła również za granicę i tak się poważnie zastanawiałam nad zamówieniem...
Poza tym moc uścisków :)

Hej kochane

Czytalam ze tam jakis czas temu pytalyscie o mnie wiec melduje ze zyje. Leze juz w szpitalu we wrocku i mam fajne starsze panie na sali. ;-) odpoczywam od pracy i kluja mnie po 3x dziennie. Zobaczymy co lekarze powiedza. Tydzien mnie tutaj czeka. Ale bede miala czas zeby do was zagladac nareszcie ;-)

Mychunia
Zaraz zerkne co w pw mam :-)

Miglocka
moze jeszcze jest nadzieja &&&& trzymam mocno :-)

Maluśka- Nie robiłam bety powtórnie.Jakoś zupełnie wypadło mi to z głowy. Robiłam tylko raz i wówczas moja beta wynosiła 27, więc też niewiele.

005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01

Styczeń

mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn

reklama
Karotka, fajnie że do nas wróciłaś :* Kochana, cały czas jesteś zapisana w poczekalni :) Trzymam kciuki, aby było po Twojej myśli :)

Miss, w końcu napisałaś do nas :* Stęskniłam się za Tobą i za razem martwiłam się, że coś nie tak się Tobie stało :( &&&&&& kciuki aby wizyta w szpitalu dała efekty i informuj nas na bieżąco :)

mligocka, jeżeli beta urośnie za 2 dni to ciąża jest, a jeżeli spadnie czyli to pozostałości po poronieniu. &&&&& aby było dobrze :*

Do góry