Agniecha, ja miałam podobnie z małą, aż w końcu do nas wzięłam do łóżka i się uspokoiła. Nie lubię tak spać, bo nie mam nawet jak się wyprostować. Fajnie macie wspólny dzień, taki rodzinny

Mój bierze 29.01;30.01;31;01 i 1;02 wolne w pracy i 4 dni będą nasze tylko będzie musiał 1.02 iść na nockę, ale po 4 h będzie w domku

Miał mieć 2 tygodnie przymusowego urlopu, bo przestój w pracy, ale nie musi iść i będzie coś innego robić. A urlop przyda nam się na przeprowadzkę
mychunia, ja mam tak z prawym jajnikiem ;/ A zanim zaszłam w ciąże to przed owulacją też mnie jajniki bolały i to nieźle. A kiedyś tak nie miałam, albo nie zwracałam na to uwagi.
Aschee, trzymam kciuki za ten cykl, aby Wam się udało :* Kochana, ja czasami też biorę sny do siebie. A możesz napisać co Ciebie tak wystraszyło w nocy? Co do mojej teściowej, to nie odpuściła i jest coraz gorzej. Wczoraj schodzę na dół aby zrobić kolację i widzę teściów w salonie rozmawiają, a jak mnie zobaczyła teściowa to zamilkła. Powiedziałam dobry wieczór i poszłam do kuchni. Teść odpowiedział (on normalnie z nami rozmawia) i nawet powiedział, że dostałam katalog z ubraniami. Zdziwiłam się i powiedziałam, że to chyba mamy, ale było tam moje imię, a teściowa nawet nic nie odpowiedziała i się nie odwróciła. Rozumiem, że nie chce ze mną gadać, ale kultury to chyba ją w domu nauczyli. Tylko nie rozumiem o co jej chodzi skoro ja jej nic nie zrobiłam ;/ Chyba, że chodzi o naczynia, bo w tym dniu jak się obraziła to nie pozmywałam po nich. Jak M wrócił około 22-giej z pracy, to wyszła na chwilę z pokoju, aby drzwi zamknąć na klucz (maniaczka wszędzie zamyka), to nawet się nie odezwała do M, a widziała go i on ją i wróciła do pokoju. Jak skończyliśmy jeść, pozmywałam po nas i poszliśmy na górę to dopiero wyszła do kuchni. Dziwna kobieta. Wiemy na pewno, że na urodzinach nie będziemy. A poza tym za 2 tygodnie urodziny, a nikt nawet nas nie zaprosił. M wczoraj powiedział, że tata z nim rozmawiał i powiedział, że mamie coś na głowę upada, bo tak jakoś się dziwnie zachowuje. Ale szczerze napisze.. dobrze, że się nie odzywa. Teraz wiem, że mnie nie lubi, a dzięki temu nie ma tak, że ona coś dla M powie, a on musi zrobić. On powiedział, że jestem dla niego najważniejsza i jak mama ma mnie tak traktować, to on będzie ją tak samo traktować. M teraz będzie miał przez jakiś czas dużo pracy i dzięki temu odłożymy sobie na przeprowadzkę. Nawet nie wiesz jak ja już chce się stąd wynieść
asik, mam nadzieje, że tak będzie. Dzięki :* A jak Ty się czujesz?
Justynka, a Ty gdzie uciekłaś?
Iwo, nie zapisałam danych. A poza tym ponoć te rozmowy są nagrywane. Pierwszy raz mam tak, że oszukali i to jest denerwujące. Ciesze się, że z Twoim mężem coraz lepiej jest. &&&&&&&& za Was aby się w końcu udało :*
Dominika, &&&&&& za egzamin :* Cały czas jestem z Tobą. Jak będziesz coś wiedzieć, to szybko pisz :* Co do sieci, to najlepiej być bez abonamentu, ale z drugiej strony mam abonament to nie muszę martwić się, że trzeba zadzwonić, a ja nic na koncie nie mam. Ja nie pozwalam dzieciom tak późno iść spać, bo później M nie ma jak się wyspać, a wstaje o 5-tej do pracy. Przeważnie moje dzieci idą spać między 20-tą, a 21-wszą

Ale zdarzy się, że nie chcą i potrafią po 22-giej zasnąć ;/
Dziewczynki, co na obiadek macie? Ja rosołek robię, bo starsza córka prosiła i na drugie kurczaczka piekę, bo dawno nie było do tego ziemniaczki i kapusta pekińska <mniam> Zastanawiam się, czy przypadkiem kurczaczka najpierw lekko podpiec i dorzucić później ziemniaczków żeby też się upiekły? Sama nie wiem czego chce
Oluś, a u Ciebie jak tam? Nie odzywasz się :*