reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Super. To tak,to nasz 4 cykl staran,mam nadzieje ze tym razem sie uda;-) Zaczelismy od pazdziernika. Jedno dziecko juz mamy,pora na drugie;-)to tak w skrócie

domka, jołasia witajcie :-D

mnie właśnie główny konstruktor (mój przełożony nad kierownikiem) zszokował, bo mi powiedział, że nie przedłużą mi umowy to fakt, ale mam walory, które warto by było wykorzystać i szuka mi miejsca w innych działach tak żebym została w firmie :szok: :-D

Hej Kochane :) ze mną to jest tak :) 17 stycznia teoretycznie miałam dostać @, tyle że ja mam nieregularne cykle po zabiegu... dziś jest 35 dzień cyklu i nic... w środę poszłam na betę ale wyszła ujemna, Pani mi powiedziała że później mogłam mieć owulacje i dlatego jeszcze nic nie wyszło... sama nie wiem co mam o tym myśleć... cały czas śluz raz biały raz przeźroczysty dużo..

reklama
Witam nowe Staraczki :D

Ja już odpoczywam. Młoda poszła spac. Do południa nic prawie nie zrobiłam. Raptem ubrania poskładałam do szafy. Ale miałam ze 6 pralek schowac.. :D Bo mi się nigdy nie chce.
Zmieniłam pościel małej i teraz leże :D

Do góry