reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć Dziewczynki!

Jak tam spędziłyście ostatki? Opowiadać! :-)

U nas było miło. Fajna knajpka. Posiedzieliśmy sobie, porozmawialiśmy, najedliśmy się i część towarzystwa trochę popiła. Ja niestety byłam kierowcą. Ogólnie sympatycznie. :tak:

Jeszcze trochę i będę szykować się na Uczelnie. Potem do Dziadka na imieniny i pewnie zakupy, a mój Mężuś coś wspomniał, że jeszcze dzisiaj chciałby do kina mnie zaprosić. :laugh2:

reklama
Witam w niedzielę rano.

Obudziłam się i zaczęłam szukać informacji o Oscarach, kto ile zgarnął i czemu nie Leo :-D a dopiero później olśniło mnie ze to dopiero jutro..

Gosia masz rację, państwo niby chce żeby dzieci się rodziły,a Gó.wno pomaga. Przedszkola oczywiście prywatne, bo jak się dziecko urodziło w grudniu to nie ma szans się dostać... Odliczenie od podatku starcza na dwa miesiące takiego przedszkola, nawet w sumie nie,a gdzie reszta? Dosłownie szkoda gadać...

No to śpię jeszcze dalej. Muszę się wyspać, na 15 jedziemy na squasha.

hejka dziewczynki
Życzę miłej niedzieli:tak: chociaż u mnie pogoda barowa.

Blair,Anula - bardzo ładne wykresiki, uzalezniłam się od podgladania :-D:-D:-D!

Kasik - za wczesnie przecież!!!

Witam sie i ja :tak:
A u mnie znow dzis bardzo ladnie od samego rana sloneczko i nawet cieplo bo 7 stopni a ma byc 11:tak:

Witam:)

Dawno mnie tu nie było.
A tyle się dzieje.
No i ten laptop, a raczej jego brak ogranicza mi pisanie w Wami.
Tym sposobem mamy jeden komputer więc jak jedno siedzi na kompie to drugie nie ma co robić i próbujemy robić coś razem.
Poza tym w końcu ruszyłam się na fitness, trochę czasu na tym schodzi, chodź nie żałuję. Wiosna idzie więc warto się poruszać.
Poza tym mamy z moim M teraz ciężki czas, nerwowo jest przed tymi badaniami nasienia. Te wyniki mogą dać nam realne szanse, ale mogą je też zabrać. Najgorszy jest fakt, że czeka się na wyniki tydzień.
W środę przed tłustym porwałam się na pieczenie pączków, ale skończyło się to wielką klapa, dobrze że wyszły faworki.
We Wrocławiu tak jak wczoraj wiosna . Asia wysyłam do Ciebie trochę słońca mam nadzieje, że dotrze :-)
Iwo jak sie czujesz? jak fasolka?:-)
Agniecha co u Ciebie?:-)

W czwartek po pracy jedziemy na weekend do Wawy mam nadzieję, że trochę się odprężę tam:-)
Zaczęłam się tez znowu rozglądać za nowa praca na razie wewnętrznie, bo zależy mi na umowie, by nadal móc się starać o baby.

Dobra ja zmykam na śniadanie:-)

Witam Kochane :*

Anulka, u mnie ostatki w łóżeczku. M wrócił o 5-tej do domu. A jak u Ciebie?

Denerwuje się, bo M właśnie czeka na okejkę aby jechać do rodziców po samochód. Mam nadzieje, że aż tak źle nie będzie.

Mychunia - Wszystkiego Najlepszego Kochana :*:* Dużo Miłości :D

Mychunia wszystkiego Najlepszego w rocznice!!!!!!!! urodzinyx.gif

Załączniki

• urodzinyx.gif
    urodzinyx.gif
    20,3 KB · Wyświetleń: 64
reklama
brrr, witaj :*

Dziewczyny, ja też chce słońce. U nas pochmurno jest i pewnie będzie padać jak wczoraj ;/

Aschlee, między 13-tą, a 14-tą robię obiadek, to zapraszam na gołąbki :p

Do góry