reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się i Ja;-)
mam nadzieję że ostatki minęły wam miło;-)
Mychuniu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!!!!!!! <przytul>:tak:
U mnie piękne słońce..po raz kolejny wysyłam je nad morzę do dziewczyn:tak: mam nadzieję że tym razem dotrze:tak:
Maluś- gołąbki pychotaaaa:tak: ja mam dzisiaj spagettii:tak:
Oluś- &&&&& za prezent na rocznice:tak:

Aschlee, zapraszam, zapraszam :D M się wczoraj dziwił, że robię gołąbki. On uwielbia je, ale czy tak mi się chce je robić, pytał? A Ja, że tak, bo dawno nie było, a gołąbki szybko się robi :D

Kasik, też zapraszam Ciebie jeżeli masz ochotę :D

Brr - dziękuje za pamięć, na razie czuje się lepiej niz przed testowaniem :-D i mam mniej objawów :eek: jednak psyche potrafi człowiekowi krwi napsuć
Mam nadzieję że badania będą pomyślne. Tylko niech twój emek się tak nie stresuje.

Mychuniu- fajnego swietowania;)
Tutaj tez pochmurnie blee. My wylazimy z lozka dopiero wszyscy;) jedziemy na cmentarz do naszej pierwszej corci bo dawno nie bylam.
A potem malzon idzir na mecz. A my z Pola pojdZiemy na kulki . Pewnie tam znajde czas na Was;)
Milego dnia

Witam witam:) u mnie słonecznie az chce się żyć..
images.jpg I Wam przesyłam troszkę słońca :)

Mychuniu gratulacje rocznicy :)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    2,3 KB · Wyświetleń: 59
witam porannie :p
ale pospaliśmy :) zmówiliśmy pizze bo nam się nie chciało jechać po zakupy i gotować :p
Dziewczyny odzyskałam mojego Miśka, znowu jest taki jak kiedyś
016.gif

Gośka przeraziłaś mnie kosztami żłobka :szok:

Anula to zapracowaną niedzielę masz

Kasik może po prostu jeszcze za wcześnie na test,wykres wygląd ładnie

Iwo ja mam zawsze takie wykresy, w dniu @ spada dopiero temp gwałtownie więc do ostatniego dnia mnie wykres może zwodzić...
Sporo kobiet własnie mówi że miało dużo objawów do zrobienia testu, a później jak ręką odjął :p

Aschlee a u nas znowu brzydko i pochmurnie :(

Brr udanego weekendu w wawie :)

Lalka witaj :)

Mychunia wszystkiego najlepszego z okazji 6 rocznicy :*
26.gif

reklama
Blair wlasnie ja znam wszystkie objawy staram sie prawie rok ( a kiedys ponad dwa lata) wiem jak psioczy organizm i mozg - od mdlosci , piersi i wszystko.Tylko tym razem to juz by byla gruba przesada.... No ale zobaczymy moze juz moj organizm przeszedl na wyzszy poziom ;) oszustw;)
Jutro zrobie bede i juz ...
Co do kosztow prywatny zlobek u nas 1200-1600 zl za pAnstwowy max 400zl. Przedszkole juz taniej okolo 800-1200 zl a panstwowoe podobnie jak zlobek.
Asia a co ty w Olsztynie robisz;)

Ostatnia edycja:
Do góry