Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam się i Ja;-)
mam nadzieję że ostatki minęły wam miło;-)
Mychuniu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!!!!!!! <przytul>
U mnie piękne słońce..po raz kolejny wysyłam je nad morzę do dziewczyn mam nadzieję że tym razem dotrze
Maluś- gołąbki pychotaaaa ja mam dzisiaj spagettii
Oluś- &&&&& za prezent na rocznice
Aschlee, zapraszam, zapraszam M się wczoraj dziwił, że robię gołąbki. On uwielbia je, ale czy tak mi się chce je robić, pytał? A Ja, że tak, bo dawno nie było, a gołąbki szybko się robi
Brr - dziękuje za pamięć, na razie czuje się lepiej niz przed testowaniem i mam mniej objawów jednak psyche potrafi człowiekowi krwi napsuć
Mam nadzieję że badania będą pomyślne. Tylko niech twój emek się tak nie stresuje.
Mychuniu- fajnego swietowania
Tutaj tez pochmurnie blee. My wylazimy z lozka dopiero wszyscy jedziemy na cmentarz do naszej pierwszej corci bo dawno nie bylam.
A potem malzon idzir na mecz. A my z Pola pojdZiemy na kulki . Pewnie tam znajde czas na Was
Milego dnia
witam porannie
ale pospaliśmy zmówiliśmy pizze bo nam się nie chciało jechać po zakupy i gotować
Dziewczyny odzyskałam mojego Miśka, znowu jest taki jak kiedyś
Gośka przeraziłaś mnie kosztami żłobka
Anula to zapracowaną niedzielę masz
Kasik może po prostu jeszcze za wcześnie na test,wykres wygląd ładnie
Iwo ja mam zawsze takie wykresy, w dniu @ spada dopiero temp gwałtownie więc do ostatniego dnia mnie wykres może zwodzić...
Sporo kobiet własnie mówi że miało dużo objawów do zrobienia testu, a później jak ręką odjął
Aschlee a u nas znowu brzydko i pochmurnie
Brr udanego weekendu w wawie
Lalka witaj
Mychunia wszystkiego najlepszego z okazji 6 rocznicy :*
Blair wlasnie ja znam wszystkie objawy staram sie prawie rok ( a kiedys ponad dwa lata) wiem jak psioczy organizm i mozg - od mdlosci , piersi i wszystko.Tylko tym razem to juz by byla gruba przesada.... No ale zobaczymy moze juz moj organizm przeszedl na wyzszy poziom oszustw
Jutro zrobie bede i juz ...
Co do kosztow prywatny zlobek u nas 1200-1600 zl za pAnstwowy max 400zl. Przedszkole juz taniej okolo 800-1200 zl a panstwowoe podobnie jak zlobek.
Asia a co ty w Olsztynie robisz