reklama
B
brrr85
Gość
Iwo ciesze się ze czujesz się dobrze, oby 9 miesięcy tak spokojnie ci przeleciały:-)
Malusiolka :-) mój mąż uwielbia gołąbki - ja w zeszły weekend je robiłam.
Mychunia najlepszego z okazji rocznicy:-)
Ana przykro mi ze @ przylazła
Niedziela leniwie mi mija. Mój M mecz ogląda to mam chwilę by z Wami popisać:-) Ja dopiero pół godziny temu z piżamy wyszłam hehe
Malusiolka :-) mój mąż uwielbia gołąbki - ja w zeszły weekend je robiłam.
Mychunia najlepszego z okazji rocznicy:-)
Ana przykro mi ze @ przylazła
Niedziela leniwie mi mija. Mój M mecz ogląda to mam chwilę by z Wami popisać:-) Ja dopiero pół godziny temu z piżamy wyszłam hehe
MotylkowaOna
Fanka BB :)
ojej ale tu dzisiaj pustki..:/
ja cały dzień we wstążkach siedziałam.. to co się stworzyło można zobaczyć w albumie
R śpi , ja też zaraz idę leżakować..
Anulka GRATULACJE zdanego egzaminu..
ja cały dzień we wstążkach siedziałam.. to co się stworzyło można zobaczyć w albumie
R śpi , ja też zaraz idę leżakować..
Anulka GRATULACJE zdanego egzaminu..
Nooo my w koncu w domu. Ale ta malutka jest cudna. Az serce rosnie jak sie oatrzy na takiegi skrzata slodkiego.
Anulka gratulacje egzaminu. I jak wdzisz wracalismy bezpiecznie. Trase Gdańsk-Olsztyn mamy w malym palcu. Ogarniamy w 1,45h ;-)
Blair fajnie ze jest ok. Oby takich ciezszych chwil jak najmniej.
Kasikz moze jeszcze jest szansa poczekaj.
Aschlee nie zazdroszcze bolu stawow, borykam sie z rozwalonym kolanem i biodrem. Boki jak diabli :-(
Iwo mala juz wie ze rodzenstwo w drodze?
Ana przykro mi. W Nastepnym cyklu jestes ze mna na grudniowkach. Szykuje sie mocna ekipa ;-)
Kasikp niestety to skoneczko chyba zboczylo z trasy :-(
Dziewczyny ja w tym idiotycznym cyklu 18 dniowym mialam taka akcje z cyckami ze chodzilam glownie bez stanika bo byly takie wielkie i tak bolaly z dobre 2 tygodnie. Jak nigdy. W tym nie bolaly wcale tylko czulam ze sa ciezsze niz zazwyczaj.
Ewelinka ide popcorn robic myslalam ze mi wczoraj jezyk do tylka ucieknie ale bylam mega zmeczona. To dzis bede jesc ;-)
Anulka gratulacje egzaminu. I jak wdzisz wracalismy bezpiecznie. Trase Gdańsk-Olsztyn mamy w malym palcu. Ogarniamy w 1,45h ;-)
Blair fajnie ze jest ok. Oby takich ciezszych chwil jak najmniej.
Kasikz moze jeszcze jest szansa poczekaj.
Aschlee nie zazdroszcze bolu stawow, borykam sie z rozwalonym kolanem i biodrem. Boki jak diabli :-(
Iwo mala juz wie ze rodzenstwo w drodze?
Ana przykro mi. W Nastepnym cyklu jestes ze mna na grudniowkach. Szykuje sie mocna ekipa ;-)
Kasikp niestety to skoneczko chyba zboczylo z trasy :-(
Dziewczyny ja w tym idiotycznym cyklu 18 dniowym mialam taka akcje z cyckami ze chodzilam glownie bez stanika bo byly takie wielkie i tak bolaly z dobre 2 tygodnie. Jak nigdy. W tym nie bolaly wcale tylko czulam ze sa ciezsze niz zazwyczaj.
Ewelinka ide popcorn robic myslalam ze mi wczoraj jezyk do tylka ucieknie ale bylam mega zmeczona. To dzis bede jesc ;-)
byliśmy na spacerze w parku pszczyński(nie za długi, bo wieje bardzo zimny wiatr), potem w drodze na bielsko wstąpiliśmy na obiad i.. widziałam jednego z barci Mroczków
a potem poszliśmy do teściów na lody :-)
Anula gratulacje zdanego egzaminu :-)
ana przykro mi :-(

Anula gratulacje zdanego egzaminu :-)
ana przykro mi :-(
Asia - Dobrze myślisz - Grudzień przynajmniej będę miała spokój od robienia świąt 

Niech w końcu ktoś dupsko ruszy i pokupuje prezenty dla mojego dzieciaczka, a nie tylko my wszystkim 

Ciekawa jestem co ten gin znowu wymyśli -

Ciekawa jestem co ten gin znowu wymyśli -

Witajcie. Chcialabym niesmailo sie do Was przylaczyc? Czy moge
?Mam 31 lat i staramy sie o nasze pierwsze dziecko przez ostatnie 4 miesiace.Sledze Wasze losy od kilku miesiecy i bardzo mi sie u Was podoba. Przyjmiecie mnie
?

reklama
Asia- chodzi mi o to, że znowu pewnie będzie mnie faszerował jakimiś prochami i zastrzykami - będę chodzącym hormonem - po tym Pregnylu czułam się jak w ciąży - a dupsko wyszło 

Letta - witaj w gronie świrek - o w końcu jakaś równolatka i do tego też walka o pierwszego obcego

- chociaż mi już w sierpniu 32 stuka 

Letta - witaj w gronie świrek - o w końcu jakaś równolatka i do tego też walka o pierwszego obcego