reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie!

Gabis-
ja podobnie jak Ty mam zamiar dzisiaj iść do garderoby i pożegnać się z rzeczami, którymi już nie noszę. Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, bo ja szanuje bardzo ubrania, więc niepotrzebne już mi, spakuję i oddam do punktu PCK. :tak: O, taki dobry uczynek dzisiaj zrobię. A teraz idę dalej sprzątać dom, bo wczoraj za dużo nie porobiłam :wściekła/y::no:

reklama
Ja tez co jakis czas robie wielkie trzepanie szaf. Mam takie 2 rodziny biedne na ktore dziele te ciuchy i potem zaworze. Radosc tych ludzi jest bezcenna. Juz nawet moje klientki jak maja ciuchy do oddania to dzwonia czy nie chce zabrac dla tych ludzi. Fajne to jest.

Ja wlasnie do pracy dotarlam.
Milego...

Anula ja tez mam duzo ciuchow malo noszonych. I tak wlasnie raz do roku robimy przeglad i moje oddaje do domu samotnej matki a męża do Caritasu.

hej dziewczyny - miałam straszny sen:zawstydzona/y: przez to już dziś no-spę zapodałam bo brzuch mnie rozbolał

Karolina- co lekarz powiedział? u młodej na początku też brzuch bolał, potem stawy a teraz gorączka doszła - podobno wirus:wściekła/y:

Witam dziewczynki :* Pogoda za przeproszeniem do d***. Tak zimno, że nawet nie chce się z domu wychodzić. Nad ranem przebudziłam się i słyszałam jak deszcz pada i wieje ;/ A tak przez parę dni fajna pogoda była. Miałam nadzieje, że nadal tak będzie. Pranie w domu się kisi, a tak mogłabym wystawić na balkon. Teraz mogę pomarzyć, bo pada.

reklama
Do góry