• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula, Blair-- nie testowałam:-D Fajnie żyć nadzieją że może @ nie przyjdzie, niżeli zobaczyć jedną kreskę na teście.:-D albo co gorsza cień cienia i się zastanawiać.
Poczekam jeszcze kilka dni, może przylezie spóźniona. Z racji że należę do tych niecierpliwych raczej, do będzie dla mnie duże wyzwanie- CZEKAĆ, echh jak to brzmi..:-D

to moja kuzynka wpadla na ten genialny pomysl zeby wymyslic slub dwa dni przed chrzcinami i polaczyc imprezy :D
ja tam nie bylam - wiem tylko z opowiesci ze impreza trwala do 22 ale za wiele z slubem to wspolnego nie mialo bo nawet nie tanczyli ludzie :P
czekam nadal na zdjecia od nich :P :D

watpliwosci3 - ale kuzynka przynajmniej przestała żyć w grzechu ;-)

mligocka - pewnie masz racje z testowaniem, choć ja raczej nie dałabym rady

KasikP - grudzień będzie Twój !!

Ja ze snami tez mam różne akcje, ostatnio w pracy (nikt nic nie wie) dziewczyna mówi mi Gosiu śniło mi się ze urodziłaś córkę a my kupowaliśmy w prezencie smoczki w cerfurze myślałam ze padnę, zaczęłam się śmiać ze szkoda ze nie syn.
Upiekłam rurki i nabiłam śmietana, są szałowe b. proste w wykonaniu polecam (tylko rurki metalowe trzeba kupić na allegro 20 ok 15zł)

watpliwosc, a to u Ciebie :D Fajna musiała być taka imprezka :P :-D

Mój M właśnie do pracy pojechał, a ja piekę ciasto z jabłkiem ;) Nic mi się nie chce, bo pogoda do kitu, a do tego jeszcze bolą mnie jajniki ;/

Kasik, wpisałam :)

Anulka, co tam? Kochana, jaką datę @ wpisać na listę? :*

Aschlee, co tak cicho? :*

Asia, a jak u Ciebie w pracy, czy już po?:*

Starające się: 15do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna,Ania_Beata

Czekamy na potwierdzenie:
mligocka - @14.03

Marzec
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03

ana0808 - @28.03

Kwiecień

kasikz - @1.04

ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak,Lisica.

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia- w poprzednich cyklach testowałam, w obecnym powiedziałam sobie koniec, bez szaleństw. To też taki sprawdzian dla mnie z cierpliwości ,jakby nie było. Testowałam, wychodzi bladziochy, ciąży nie było, niepotrzebne nakręcanie się.:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry