reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Starające się: 14 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna,Ania_Beata

Czekamy na potwierdzenie:
mligocka - @14.03

Marzec JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03

ana0808 - @28.03

Kwiecień

kasikz - @1.04

ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
Anulka1988

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak

Hej :*

Iwo a co to za sen Cie tak zdenerowal? Nie martw się ;**

Jenyy od kilku dni ile bym nie spala to i tak chce mi sie spać. . Moglabym wcale z łóżka nie wychodzić :-)

Zycze milego dnia :-) bo pogoda straszna... w Gdansku w sumie nie pada ale strasznie wieje i zimno jest.

Hej dziewczyny, miłego dnia :)
U mnie na południowym wschodzie Polski też paskudna pogoda...

Malusiolka możesz mnie wrzucić do poczekalni? Będę wdzięczna :)

Hej :)

Coś czuję że dziś będzie leniwy dzień :)
Rano obudził mnie straszny deszcz i wiatr. Teraz trochę sie rozpogodzilo i jak pogoda się utrzyma to może wyciągne G na spacerek :)

Iwo nie denerwuj się :*

Mligocka testowalas? :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Witam :)
Co za beznadziejny dzień czuje się jak naćpana - kawa nic nie pomaga :dry: Jak wyszłam z psem to dobrze,że czapkę miałam i musiałam ją trzymać bo by mi ją zwiało.
Tak się nie spieszcie z wywalaniem ciuchów bo ma podobno śnieg z deszczem padać :-D:-D:-D
To ja mogę zapoczątkować wątek mamuśki 2015 - bo za czym zafasolkuje to może na przyszły rok się załapię :-p:-p:-p
Dziś idziemy na imprę dla znajomych - część dalsza wesela ubiegłotygodniowego. Chłopy się schleją bo syn ma być :szok::szok: a my dziewuchy pewnie też bo ze 120 butelek wina jest - ciężko to widzę. :-D:-D:-D
A ja czekam na ten odpis dopiero na koniec tygodnia ma być bo doktora nie ma - szmery bajery jak nie będzie to ich zakatrupię.

Skleroza zapomniałam pogratulować kolejnym mamuśką - Motylku &&&&& i reszta co wie i nie wie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ana, Ty nasza imprezowiczko :p Miłej zabawy Tobie życzę :* Z tego co pamiętam pisałaś o weselu i chrzcinach, ale nie napisałaś jaki wrażenie z chrzcin :) O wesele nie pytam się, bo pisałaś, że sztywno było :p A co do pogody, to M nie dawno wrócił z miasta i mówił, że strasznie zimno.. brrrrrr..

Lisica, oczywiście :)

iwo, fajnie napisałaś na pierwszej stronie :)

Ostatnia edycja:
Starające się: 14 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna,Ania_Beata

Czekamy na potwierdzenie:
mligocka - @14.03

Marzec
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03

ana0808 - @28.03

Kwiecień

kasikz - @1.04

ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
Anulka1988

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnieszkak,Lisica.

A zapomniałam znowu - mi się ostatnio śniło, że miałam wielki brzuch i rodziłam w jakimś szpitalu. Pewnie się za dużo o Salve naczytałam bo tam podobno jest super oddział. Albo znowu się dowiem, że kolejna w ciąży jest - bo zazwyczaj jak mi się śni - brzuchy , kreski.
Maluś - ja na chrzcinach nie byłam - coś ci się pokręciło chyba Anula była :dry::dry: - może będę ale jeszcze nie wiem kiedy i czy w ogóle nas zaproszą.

reklama
ana, możliwe. Ale pisałaś coś o tym, że goście przyjeżdżają na chrzciny, a znajomi wymyślili sobie, że ślub biorą i 2 tygodnie, albo tydzień przed tym mówili. Nie wiem, może ktoś inny o tym pisał.

Do góry