reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej Dziewczyny. Ja wlasnie koncze prace. Bylo mega roboty padam na twarz.

Iwo zdrowka dla mlodej
Bezdzietna oby mogl zrobic. Im szybciej tym lepiej.

Zasypiam na siedzaco. Chyba sie tak na urlopie rozleniwilam. :-(

Malus dziekuje Kochana ze pytasz...siedze cicho bo nie chce Was zanudzac swoimi watpliwosciami itp...staram sie dojsc do siebie po tym wszystkim i jakos tak leci dzien za dniem.Dzisiaj u mnie zimno wiec byl tylko krotki spacer do labedzi podokarmiac i do domku.Foteczka dla Was ;-)
DSCN0053.jpg
Asia na pewno padasz po tylu godzinach pracy...teraz przydalby sie w domu maly relaks:tak:

Załączniki

• DSCN0053.jpg
    DSCN0053.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 41
Anula CinCin mniaam ;-)
Ja szykuje sie na wieczor przed TV. X factor na zmiane z The Voice.

Asia wspolczuje pracujacej soboty. Po takim ciezkim dniu winko na wieczor wskazane ;-)

A to moje wypociny do ptzedszkola. Jeju jak ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy. Ale Mati zadowolony. Mowi ze mu sie podoba a to najwazniejsze.

Załączniki

• 1394909410935.jpg
    1394909410935.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 47
Gabis no super traktorek Ci wyszedł :) może jutro z moim urwisem zrobimy podobny bo on uziemiony do świąt w domu... Brakuje mu przedszkolnych zajęć.

Gabiś fajnie to wyszło. Mnie bratowa wkręciła w zrobienie do przedszkola dwóch jajek i dwóch stroików na święta (dwa berbecie chodzą do przedszkola). W przedszkolu zrobią kiermasz a za zarobione pieniądze chcą kupić nowe zabawki:-D Fajnie będę miała w tym swój mały udział:tak:

Teraz doczytałam mniej więcej co tu się działo jak mnie nie było:szok: Młoda mama trąciła fałszem na kilometr więc nawet się tym nie przejęłam a co z Olą rzeczywiście jest trolem?

Ostatnia edycja:
Bezdzietna niestety okazala sie klamca po prostu. Przykro nam wszystkim.

Dziewczyny dobranoc. Jestem tak zmeczona jak juz dawno nie bylam.
Milego wieczoru.

reklama
Gabis jakie cacuszko :-)

Asiu odpoczywaj :-)

Mligocka spokojnego dyzuru zycze ;-)

Ja dzis poklocilam sie z Adamem i pol dnia i wieczor spedzilam z mamą. Właśnie wróciłam i ide pod prysznic i spać choc tak jestem zla ze bralam nawet pod uwage możliwość spania u mamy :wściekła/y::angry:

Do góry