reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Bezdzietna moj byl chory i pani kazala min 7 dni od infekcji
Malusiolka bylam na tej liscie ale juz mnie nie ma;( czy nie zawsze wszystkich pokazujsz , pogubilam sie ;(
A wlasnie gdzie Mloda Mama ?
Apropo dzieciakow Pola miala katar , teraz od 2 dni mowi ze boli brzuszek raz na jaki czas. Pewnie to ten swirus...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w ten niedzielny mokry i zimny poranek.

Dzięki dziewczyny za takie pochwały. Bardzo mi miło :zawstydzona/y: Przyznaje bez bicia, że pomysł podpatrzyłam w internecie, bo z własną inwencją u mnie krucho ;-) W trakcie realizacji jest jeszcze drugi pojazd, który robi mój A.

Jakie plany na niedziele? My do kościoła, później do rodziców na obiad, a popołudniu odwiedzą nas znajomi. Zostało jeszcze troche CinCina więc będzie jak znalazł :rofl2:

A faktycznie, coś ostatnio nie ma Mlodej.Mamy... I wogóle od ostatnich wydarzeń jakoś to forum uspokoiło się. Był czas, że co chwila pojawiał się ktoś nowy, a patrzcie teraz cisza...

Miłego dnia :-)

kasik, przeprasza ale jak forum czasami źle działa mam problem z listą. Podaj mi jeszcze raz datę to Ciebie piszę. To nie było specjalnie :*

Iwo, zdrówka dla córeczki:*

Bezdzietna, niech przeziębienie ucieka od Twojego męża. Róbcie szybko badania :*

Aschlee, fajne zdjęcie :* Ja z mężem i z dziewczynkami tydzień temu byliśmy nad stawem karmić kaczki :) Lubię to i lubię patrzeć na łabędzie, ale w tym roku nie wiedziałam jeszcze. W tamtą niedziele dopiero zobaczyłam bociany :p

Zimno u mnie.. jeszcze do tego śnieg z deszczem pada ;/ Nic się nie chce robić. M wrócił 5:45 i zaraz wstaje, bo coś wczoraj wspominał, że musi gdzieś jechać. Eh.. ta praca go wykończy. Coraz więcej robią, a kasa ta sama. Przez to wszystko za bardzo nie chce mi się wchodzić na forum ;/

Buziaczki dziewczynki :*

Dzien dobry.
U nas sloneczko, ale pewnie zimno. My jeszcze w lozku chlopaki spia a ja dopiero sie obudzilam. Noc minela fatalnie.
Glupie sny mialam . Ostatni byl fajny - ze robilam test i wyszedl dodstni :D

My dzis chcemy na bursztynki jechac. Wczoraj bym mega sztorm wiec licze na owocne zbiory.
Milrho dnia dziweczynki.

Ja również życzę miłego dnia, u mnie niestety deszcz ze śniegiem...
Asia zazdroszczę możliwości szukania i zbierania bursztynów, uwielbiam je :)

Malusiolka wpisz prosze na 01.04 ale ostatecznie dam znac po owulacji - zobaczymy jak przyspieszymy owu.
Asiu - milych zbiorow.;)
A my jeszcze nie wiem musimy zakupy zrobic bo M przyjechal i zastanawiam sie czy isc na targi rodzinne

U nas nie ma jednak sloneczka ale nie pada.

Załączniki

• 1394961365901.jpg
    1394961365901.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 53
Hej dziewczyny mam pytanie bo mialyscie racje z tymi testami musialy byc zafalszowane zastrzykiem bo wychodza juz negatywne :( Jak sadzicie czy jest jeszcze szansa ze testy albo beta wyjdzie pozytywnie iui mialam 7

reklama
Do góry