reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczyny
Motylku trzymam kciuki bo musi być dobrze &&&
Ja mam na 100 % owulację bo od wczoraj czuję ból owulacyjny , dzisiaj tak samo...
Czytałam że wczesna owulacja jest możliwa.. nie koniecznie musi być w środku cyklu..
Zresztą ja w trzecią ciążę zaszłam kilka dni po okresie.. Także zobaczymy..
Dzisiaj chcę z R porozmawiać na temat dzidziusia

Uuu Asieńko jaki Ty masz piękny wykresik...

jołasia, ale Twój mąż walną tekstem :-D Kochana, fajny awatarek masz :)

Ania_Beata, powtórz betę jutro, ale w tym samym laboratorium co wcześniej.

Anulka :* Asia :* Aschlee :*

U mnie zimno.. brrrrrr a wczoraj tak fajnie słoneczko świeciło. Zaraz biorę się za obiad i za ciasteczka guziczki, ale dzisiaj kakaowe :D

Motylku, no to czekamy do środy. Mój lekarz też jest na urlopie, ech.
Koleżance bardzo współczuję, ale przecież takie wady da się leczyć i operować. Prawda? Czemu jej mężczyzna miałby ją zostawić z tym samą?

No tak ale kredyty skończą nam się w styczniu, gdybyśmy się teraz zdecydowali to dzidziuś urodził by się w grudniu...
Marzę o nim bardzo..
Jeszcze w piątek jak byłam z córą u lekarza była tam parka z noworodkiem i znów ten mój instynkt się obudził..
Na ovu obliczyłam datę porodu i wiecie co.. przypada na 29 listopad.. Urodziny mojego R i mojej mamy..
Cudownie by było..

Ostatnia edycja:
Karolcia, wiem co czujesz <przytul> Ja czasami myślę o 3-cim maluszku, ale nie mogę zajść teraz w ciąże, bo chcemy wyjechać. Inaczej nie damy rady. Wczoraj znowu teściowa dzwoniła i sobie wymyśliła, że jak M w czwartek i w piątek miał urlop (ale w jednej pracy, a do drugiej musiał jechać), to przez telefon do niego "Co urlop wziąłeś, aby na Śląsk pojechać?", a on do niej "O co mamie chodzi? Nie po to biorę urlop, a nawet jeżeli, to nie powinno to mamę interesować". Wściekła się i cały czas, że mamy przyjechać pomalować pokój :szok:Brak słów na to wszystko ;/ W dzień, w dzień piję melis, bo nie daję radę. Zastanawiam się nad tabletkami na uspokojenie. Inaczej się wykończę ;/

Maluś zołza z tej twojej teściowej.. Wstrętna baba..
Nie denerwuj się naprawdę bo nie warto ale wiem że łatwo się mówi .
Powiem Ci że marzę bardzo o trzecim maluszku z moim R bo jak nie teraz to kiedy??
Muszę z nim poważnie porozmawiać

Dziewczyny właśnie nadrobiłam Wasze posty. Ja miałam weekend bardzo intensywny, bo wczoraj miałam gości i całą sobotę gotowałam i piekłam. Mojej siostry dzieciaki wczoraj o mało mi domu nie rozwaliły ;p A w sobotę kupiliśmy sobie jeszcze Xboxa i musieliśmy przetestować, więc graliśmy do 2 w nocy :-)Wszystkie mięśnie mnie bolą, super sprawa. Muszę jeszcze kupić jakiś fitness to będę ćwiczyć przed tv. Może ma któraś i poradzi, którą grę kupić bo ja nie wiedziałam w Media którą wziąć. Jak na razie mam gry sportowe i jakieś przygodowe. Trzeba też skakać, machać rękami :-)
Mligocka – powodzenia w tym cyklu
Anula, Asia – zazdroszczę Wam tych gór… Ja dopiero na wakacje mogę coś planować. A podobno góry działają cuda i łatwiej w ciążę zajść :D
Lisica – to zrozumiale i naturalne, że nie potrafisz się cieszyć ze szczęścia koleżanki… Zobaczysz i Tobie się uda. Jak czasem czytam stare wątki to się podbudowuję, bo np. ktoś pisze, że stara się bardzo dużo czasu a w suwaczkach już widać, że dzidzia ma 2 latka :-)
Ania Beata – ja nic nie wiem ma ten temat, bo nie dane mi było jeszcze betę robić… Ale trzymam kciuki, żeby było wszystko ok.
Nyncia – zrób test.

reklama
Do góry