reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzień dobry wszystkim. Dziewczyny, czy jeśli dziś umówię się do lekarza, to lekarz cokolwiek zobaczy na USG? Będzie w stanie mi powiedzieć, co ze mną się dzieje?
Motylkowa - będzie dobrze. Daj nam znać. Trzymam za Ciebie kciuki.

Witam i miłego dnia życzę:-)
Wczorajszy dzień u rodzinki spędzony. Bratanice śliczne. Starsza w przyszłym roku do szkoły idzie. Chodzi do przedszkola przy szkole i ze starszymi dzieciakami jest oswojona, dobrze przyswaja wiedzę więc i 6-cio latka w szkole już będzie. Bardzo chciała by na balet chodzić ale tam w dziurze pod asem i daleko do szkoły baletowej. Mała 7 msc na karku, rośnie jak na drożdżach. Szczuplutka. Nie boi się niczego. Widziała mnie pierwszy raz od pół roku i żadnego strachu w oczach, nawet mi piątkę przybiła. Akurat trafiliśmy na jej drzemkę ale obudziła się na chwilkę przed naszym wyjazdem.
Mój wczoraj, chciałam się do niego przykleić z rana w łózko a on mi tekst rzucił, że moje piersi zostawi dla dzidziusia bo to on ma z nich korzystać :-D

Ania-Beata nie zamartwiaj się tak na zapas. Może wszystko będzie dobrze. Betę dzisiaj robisz? Może akurat.

Dzień dobry słoneczka - dziś po raz pierwszy od dłuższego czasu wstałam bez sensacji ;)

Motylku - czekamy na wieści

Ania_beata - na usg raczej nic nie dojrzy aczkolwiek dobrze by było iść do jakiegoś ginekologa

Asia-&&&&&&& za ciebie!

Już jestem umówiona. Na szczęście udało mi się znaleźć lekarza. O 12 mam wizytę w Poznaniu. Niestety, nie mam żadnego połączenia ode mnie do Poznania, więc nie pozostaje mi nic innego jak taksówka. Mąż pojechał do pracy, wziął auto. Pokłóciliśmy się, bo on nie czai, czemu ja w ogóle płaczę.

Aniu nic nie zobaczy lekarz na usg niestety. I moim zdaniem kaze zrobic bete( przechodzilam juz 2 razy przez taka sytuacje) . Zrob bete jutro a wyedy pozniej do lekarza jak bedzie wiadomo co sie dzieje. Lekarz moze stwierdzic ze wczesna ciaza .

reklama
Aniu - lekarz nic na tak wczesnym etapie nie zobaczy (patrząc po przykładach innych kobietek. Ja miałam pęcherzyk 3,5 mm widoczny tydzień po terminie @), ale być może Cię uspokoi wewnętrznie. I pewnie i tak wyśle Cię na betę i każe przyjść za jakiś tydzień. Ponoć pęcherzyk jest widoczny przy becie min. 1000 mIU/ml na dobrym sprzęcie.Wcześniej można tylko spekulować.

Będzie dobrze! Bądź dobrej myśli! Trzymam kciuki. Jeśli brałaś jakieś leki, zastrzyki, które podnoszą poziom gonadotropiny, to pierwszy wynik mógł być troszkę zafałszowany. Bądź dobrej myśli....

Do góry