reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Ania a robilas w tym samym laboratorium? Niestety nie wyglada to dobrze. Moja gin przy ostatniej takiej akcji mowi, ze wartsosci ponizej 50 sa bardzo male niestety i o ile ladnie nie rosna to trzeba pstroznie do tych wartosci podchodzic

reklama
Tak, w tym samym laboratorium były robione testy. Poszukam jutro lekarza, który mnie przyjmie. Zadzwonię do kliniki, której jestem stałą pacjentką i spróbuję przełożyć umówioną na 20. 03 wizytę. Mój lekarz niestety jest na urlopie. :(

A ta ciąża pozamaciczna, no cóż... mogła mi się zdarzyć, dlatego, że gin. podejrzewał u mnie zrosty. W kwietniu miałam mieć badanie drożności jajowodów.

Ania my lekarzami nie jesteśmy, diagnozy postawić nie możemy. Koniecznie jutro zarejestruj się do lekarza, ja będę trzymać kciuki żeby się wszystko wyjaśniło.

Ania_beata - pozostaje mieć nadzieję że jednak beta wzrośnie.
Tak jak pisze Cyntia w 48-72 powinien być w wzrost 60-100 procent czyli chociaż te 60 powinno być :(

Motylku - życzę dużo cierpliwości. Dobrze że powiedziałaś mężowi.

Aniu, napisałam Ci na priv. Nic nie jest przesądzone jeszcze. Najlepiej powtórz betę.

I bądź dobrej myśli. To jest bardzo wczesny etap. Beta jeszcze może skoczyć.

Dziękuję bardzo, dziewczyny. Jesteście kochane. :* Dam znać co i jak jutro, a dziś może jakiś film obejrzę, żeby wypełnić czymś innym myśli. Pa!

reklama
Ja wróciłam z godzinnego biegu. Musiałam się wyżyć. Spotkałam się dziś ze swoją przyjaciółką i okazało się że jest w ciąży. Miałybyśmy podobny termin, też październik.
Jakoś nie potrafię się cieszyć, wręcz przeciwnie - jestem wściekła i rozżalona :sad:
Mialam podobne we wtorek. Przyjaciolka w ciąży tyle ze za szczesliwa nie jest. I tez jestem wściekła i rozzalona ja się tyle staram i nic i jeszcze ci ludzie którzy zawsze pytaja o to samo "a wy kiedy sie postaracie" Jezusie czy nie mozna sie domyśleć ze skoro się jest ponad 3 lata po ślubie i nic, to moze cos jest nie tak i ze nie wypada się pytac

Do góry