reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia muzeum podkarpackie nie jest interesujące :-p chyba że jakieś w okolicach zwiedzalas? Bóbrka, Sanok?

Asia dzięki, coś muszę pokombinować. Na jutro mam resztę sałatki greckiej.

Motylkowa myślę że z czasem się oswoi z nowina. To normalne że się boicie. Ja też mam wielkie obawy...

reklama
Motylku moja bratowa też poroniła ponad rok temu i teraz jest znowu w ciąży i do terminu poronienia też się bała nikomu z dalszej rodziny o ciąży nie mówiła. A teraz jest w 15 tyg ciąży i już tak nie przeżywa. Czuje się dobrze i już czyje ruchy dzieciątka

Jutro podzwonię i spróbuję przełożyć wizytę z 20 na szybszy termin. Siedzę i ryczę. :(
Powiedzcie mi, bo się zastanawiam, czemu beta przyrasta skoro np. ciąża obumarła albo dzieje się coś niedobrego?

Gosiaczek- może być grudzień:-):-),nie jestem wybredna:-D
Ania Beata-no cóż można napisać, milczenie to też jakiś rodzaj obecności. Jestem z Tobą.

reklama
Ania_Beata, nie chce Ciebie straszyć, ale beta jest jak dla mnie za nicka. Po 24h powinna przyrosnąć około 60 % i później chyba po 50 %. U Ciebie od czwartku nie ma 60%. Miałaś 30,20, to teraz powinnaś mieć ponad 100 na pewno, a tego nie ma. Możliwe, że ciąża jest bardzo, bardzo wczesna. Chyba, że ciąża pozamaciczna, albo mogłaś być w ciąży w poprzednim cyklu i mogła być to ciąża biochemiczna. Mogę się mylić. Kochana, leć jutro do lekarza i zapytaj się. Ja 3 miesiące temu poroniłam i też miałam problemy na początku z betą, ale później ładnie mi rosła. Poronienie u mnie było dlatego, że dużo robiłam. Trzymam mocno &&&&&& abym się myliła i betka poszła w górę :)

Karola, z owulacją różnie bywa. Każda kobieta ma inny organizm :*

mychunia, hehe fajna wróżba :D Ciesze się, że już jesteś :*

Motylku, strach to normalna rzecz. Kochana, może uspokoicie się po wizycie u lekarza jak usłyszycie serduszko :*

Ania_Beata
, jeżeli ciąża pozamaciczna, to beta może rosnąć nawet do 1500, a później powoli spada. Beta może rosnąć, bo masz fasolkę w sobie.

Do góry