reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja dziś trochę ogarnęłam szafę, trochę na oddanie, trochę na "lepsze czasy" ...i nie prawie już nie mam w czym chodzić ;-) w przyszły poniedziałek UW planuje rano skocze na badania a po na sklepy ;-), tylko żeby zaś nie wrócić z tobołami dla młodej

Nie ignorujcie dziewczyny tylko napiszcie czy coś wiecie w tym temacie ..
Gośka ja też wiecznie kupuję i oddaje ciuchy :)
Pytam bo dzisiaj w nocy seks był ... i jestem ciekawa czy bobo może z tego być ..

Witam dziewczynki u mnie dzis dlugi dzien.. Pobudka o 6:00 i kierunek ustron.. Tesciu na kuracji , wiec postanowilysmy z tesciowa zrobic mu niespodzianke. Wlasnie wracam do domku, wymeczona od łażenia...

pozdrawiam was serdecznie. :*

Gosia a jak sie czujesz? Przeslij troche fluidkow.

Gochson co u ciebie??

Karola nie wiem nic na ten temat. Troche wczesnie. Podobno to nie dobrze. Powinnas skonsultowac to z ginem. Tyle w temacie.

Motylek jak sie czujesz. Fluidki prosze!!!

reklama
Ania_Beata - a ile dni po owolce miałaś pierwsza betę?

karolina859 - jak najbardziej możesz mieć wcześniejszą owulacje, jak swojego czasu studiowałam ciążowe wykresy na OvoF podglądani, tam możesz dać zakres od ilu chcesz że była owuka.

No ja się czuje normalnie, objawów praktycznie brak, trochę cycki urosły i brzuch wybija wieczorem, na szczęście rano znika ;-)
ja wam te fluidy śle za każdym razem jak tu wchodzę ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry