reklama
karolina859
Fanka BB :)
Asieńko niestety ja jestem w takiej sytuacji że mi mój ex nawet alimentów nie płaci 
Drań zapadł się pod ziemię i nie mam z nim żadnego kontaktu od ponad 6 lat a pieniążki które dostaję przeznaczam wyłącznie na moje dzieciaczki, wiesz synek ma kłopoty ze słuchem bidulek mój kochany przeszedł zabieg usunięcia migdałków i odbarczenia błon bębenkowych ...
Gorzej słyszy ale jest radosnym i uśmiechniętym dzieckiem
Drań zapadł się pod ziemię i nie mam z nim żadnego kontaktu od ponad 6 lat a pieniążki które dostaję przeznaczam wyłącznie na moje dzieciaczki, wiesz synek ma kłopoty ze słuchem bidulek mój kochany przeszedł zabieg usunięcia migdałków i odbarczenia błon bębenkowych ...
Gorzej słyszy ale jest radosnym i uśmiechniętym dzieckiem
karolina859
Mój komornik mu ściąga po trochu jak go gdzieś namierzy ale to są grosze... Naprawdę..
Malusiolka
Pociesze cie ze tez nienawidze swojej teściowej i ja chyba mam gorzej bo mieszkamy w jednym domu na jednej kuchni!!!!! Bedziemy dopiero robic remont i drugia kuchnie i wejście ale to i tak będzie za blisko. U mnie jeszcze dochodzi jej alkoholizm plus tabletki czasami jest masakra
Pociesze cie ze tez nienawidze swojej teściowej i ja chyba mam gorzej bo mieszkamy w jednym domu na jednej kuchni!!!!! Bedziemy dopiero robic remont i drugia kuchnie i wejście ale to i tak będzie za blisko. U mnie jeszcze dochodzi jej alkoholizm plus tabletki czasami jest masakra
karolina859
No mówię Ci nie mam za ciekawie a tak szkoda mi dzieci..
Ja pracowałam przez jakiś czas odkąd się dowiedziałam że mam takiego chorowitego synka..
Ciągle go łapały jakieś infekcje które kumulowały mu się w uszkach..
Wciąż skarży się na ból ucha bo mu coś wycieka ale rzadko to się zdarza
Ja pracowałam przez jakiś czas odkąd się dowiedziałam że mam takiego chorowitego synka..
Ciągle go łapały jakieś infekcje które kumulowały mu się w uszkach..
Wciąż skarży się na ból ucha bo mu coś wycieka ale rzadko to się zdarza
Motylku już prosiłam o tel, skontaktuje się z siostrą i mi poda to napisze Ci. Ten najlepszy w kraju to jest w poznaniu, a ten jest jednym z najlepszych, u tego malucha już widać poprawę, ale musi nosić specjalne buciki, po urodzeniu miał gips na nozkach a pozniej ścięgna nacinane, teraz nosi buciki
Ania Beata wiem dokładnie co czujesz... &&&&& żeby było dobrze
Karolina pisze tylko z własnego doświadczenia, im bardziej napieram na G tym bardziej On w drugą str napiera.
Zgadzam się z Dziewczynami, Twój Mąż stara się odpowiedzialnie do tego podejść, wiem że pragnienie dziecka jest ogromne, ale nie łudźmy się że dziecko to tylko pampersy... Mój też chciał dziecko ale zdecydowaliśmy się dopiero jak mamy swoje mieszkanie i stabilne prace, zwłaszcza ja mogę iść na zwolnienie, na macierzyński i mam gdzie wrócić. Nikt mnie nie wyrzuci stąd. Jeśli był zdecydowanie na nie to wydaje mi się że rozmowa niewiele pomoże, ale jeżeli się wahał to pogadaj
a nóż zmieni zdanie 
Malus hmm nie zmienialam nr, a za długo będzie Ci się umowa kończyć?
Bardzo odpoczelismy i mogliśmy się sobą nacieszyć
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Ania Beata wiem dokładnie co czujesz... &&&&& żeby było dobrze
Karolina pisze tylko z własnego doświadczenia, im bardziej napieram na G tym bardziej On w drugą str napiera.
Zgadzam się z Dziewczynami, Twój Mąż stara się odpowiedzialnie do tego podejść, wiem że pragnienie dziecka jest ogromne, ale nie łudźmy się że dziecko to tylko pampersy... Mój też chciał dziecko ale zdecydowaliśmy się dopiero jak mamy swoje mieszkanie i stabilne prace, zwłaszcza ja mogę iść na zwolnienie, na macierzyński i mam gdzie wrócić. Nikt mnie nie wyrzuci stąd. Jeśli był zdecydowanie na nie to wydaje mi się że rozmowa niewiele pomoże, ale jeżeli się wahał to pogadaj
Malus hmm nie zmienialam nr, a za długo będzie Ci się umowa kończyć?
Bardzo odpoczelismy i mogliśmy się sobą nacieszyć
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
karolina859
Blair nam jedynie na przeszkodzie stały te kredyty, gdybyś mogła zobaczeć jego wyraz twarzy kiedy mu oznajmiłam że jestem w ciąży..
Ucieszył się ale wiem też co przeżył kiedy straciłam nasze dziecko..
Wiadomo chęć posiadania to jedno a donoszenie do końca to drugie.. I myślę że i w tym tkwi problem, On po prostu się o mnie boi..
Idę zaraz po synka, zajrzę też do tej kwiaciarni dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki &&&
Ucieszył się ale wiem też co przeżył kiedy straciłam nasze dziecko..
Wiadomo chęć posiadania to jedno a donoszenie do końca to drugie.. I myślę że i w tym tkwi problem, On po prostu się o mnie boi..
Idę zaraz po synka, zajrzę też do tej kwiaciarni dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki &&&
reklama
No zrobienyncia - zrób test w środę
motylkowa - w dzisiejszych czasach nawet jak się okaże ze ma to nie jest to wada nie do wyleczenia, zresztą jeszcze może się okazać że urodzi zdrowe
jak się nic nie dzieje to ten 27.03 będzie w sam raz na 1 wizytę - coś 6-ty tydzień ;-)