reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Karolina - dziewczyny dobrze radzą. Te kilka miesięcy niewiele zmieni a będziesz się czuła pewniej :) my niby wszystko zaplanowane mamy ale człowiek i tak ma stracha czy podoła finansowo tym bardziej że hipotekę spłacamy

Jussaatar - polecam dance central ile zabawy przy tym było a z człowieka pot leciał. Oczywiście po kilku miesiącach się znudziło i sprzedalismy kinect.

Właśnie się dowiedziałam że będę miała kogoś do pomocy. No i super przynajmniej szef się krzywic nie będzie jak w końcu mu powiem :)

reklama
Malus w Play zmiana numeru to 49 zl :-)

Karolina ja uwazam ze nie na co tak od razu znowu rozmawiac z chlopem. Tylko go to zdenerwuje...

fzis po raz pierwszy robilam test owu :p poki co wstawilam na fb fotke bo nie mam dostępu do kompa.

Ostatnia edycja:
Karolina oczywiście zrobisz jak uważasz ale ka bym poczekała te kilka miesięcy na bardziej stabilną sytuację. &&&&& za pracę :)

Iwo jak Córka? Lepiej że zdrowiem? My nic nie spłacamy a i tak sa obawy do finansów, badania, szczepienia, ubrania, meble, wózek, zabawki o matko tego jest taki ogrom... a wiadomo że chciałoby się jak najlepsze wszystko, a to niestety ma swoją cenę...

Ewelinka i jaki wyszedł?

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Blair - dziękuje na razie gorączki nie łapie. Chyba rzeczywiście to sprawa moczu.

Przy drugim dziecku człowiek nie jest tak przestraszony i łatwiej mu zaplanować. Ja np. nie martwię się pierwszym rokiem jak będziemy w domku a organizacja po powrocie do pracy i w razie chorób itp.

Ewelinka a to do dzieła :) ja jeszcze muszę poczekać pewnie z tydzień na owu :)

Iwo to mam nadzieję że będzie tylko lepiej :)
Ja się o choroby z kolei nie martwię bo Teściowa jest świetnym pediatrą :) bardziej o to jak się dzieckiem zajmować żeby go niechcący nie zabić... więc szkoła rodzenia na pewno będzie uwzględniona w planach :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Blair87 - dziecko to dość trudno mimo wszystko uszkodzić, jak by łatwo było to 3/4 ludzi maiłaby ciężkie urazy z wczesnego dzieciństwa ;-)

Gosia - dobre :)

Blair - ja nie chodziłam a jak dostałam małą na ręce to człowiek instynktownie wiedział co robić. Szkoła rodzenia przydaje się podobno w trakcie porodu pod warunkiem że nie musisz leżeć plackiem pod kroplowka bo wszystko w łeb strzeli.

Zazdroszczę teściowej!

Motylkowa a co ma z nozkami? Bo nie moge znalezsc. Pola urodzila sie z noga szpotawa - miala super lekarza - gips jak miala 6 tygodni a potem rehabilitacje. Mam specjaliste jakbys szukala ale z Warszawy i przyjmuje w szpitalu w otwovku( znanym z leczenia noZek min.)
Ja wlasnie czekam na swoja lekarz a potem pewbie bede za lekami po calej wawie jezdzic;( a robota lezy;(
A Pola ma rumien zakazny;( o takir cuda z przedszkola sie przywozi

reklama
Motylkowa ja jestem najlepszym przykladem na to ze jesli dobrze sie tym zajmie po porodzie to nie bedzie sladu po tej wadzie ..
Mialam zalozony gips na calych nozkach , pozniej przyjezdzala tak Pani ktora mi rozmasowywala te nogi .. jak mialam rok to juz normalnie chodzilam . chodze jak kazdy inny, zadna z was nie wpadlaby na to ze kiedys to mialam . takze opowiedz kolezanke chocby moja historie bo skoro ja wyszlam z tego a bylo to 21 lat temu , to teraz kiedy medycyna poszla tak do przodu to Twoja Kolezanka nie ma sie o co martwic !!

Do góry