reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Monarti to duża rośnij ;)

Asmi ;*

Ewelinka oj bedą najpiękniejsze bo spedzicie je w trójeczke :)
Haha no tak sie składa ze fajny byłby prezent na święta ;)

Gabis niestety nie pomogę bo sie nie znam :(
A z przytulankami to wczoraj czytałam na ovuf radę ze najlepsze plemniczki są po 3-5dni abstynencji, podobno powyżej tygodnia mogą być gorszej jakości, ale to tylko wiadomości z netu ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Gabis no ja właśnie słyszałam ze jsk zbyt długa jest przerwa to tez źle bo plemniki tracą wartosc przy celibacie ;-)

Blair a nawet dwa prezenty bo jeden teraz a drugi w grudniu ;-)

No ja przyznaje ze juz chwile nic nie bylo wiec plemniczki mogly sie rozleniwic. Dlatego mysle ze dobrze bedzie dzis a pozniej w niedziele. Taki jest moj plan ;-)

Tak gosia, trzy trzy trzy. I to szybko rosną, bo w poniedziałek 10, i 11 mm trzeci jeszcze mniejszy a teraz równe , tylko setne milimetra różnica i tak szybko urosłu. 3 mm na dobę. Powiedział doktorek że powinny pęknąć bo pięknie idzie do góry szybko. Reakcja organizmu prawidłowa.

Gabis u mnie tak jak u ciebie 11 dc

Ostatnia edycja:
reklama
karolina my się nie bawimy w zajączka, zresztą największy prezent już dostał nie? :-) ja przed świętami humor mam dobry, bo nic nie muszę robić jadę na gotowe :-D

gabis dasz radę :tak:

jołasia super wieści :-)

Do góry