reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Jolasia no to twoje pęcherzyki dorodniejsze. Mam nadzieje ze moje nadgonią.

Dziewczyny a czy jest mozliwe ze mimo zastrzyku pęcherzyk nie peknie? Czy to dziala na 100%?

reklama
ewelinko, skoro tak troszkę słabo beta przyrosła a masz obawy udajsie gdziekolwiek do lekarza jakiegokolwiek. Może uspokoi cię. Masz plamienia lub tp. Jezeli nie to powinno być ok.
Oj w końcu mój tablet działa jak należy. Mogę się logować na forum.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny chyba juz małe szanse dla mojej ciąży :-(
11.04 beta 2155
16.04 beta 6411

Juz nawet nie mam nadzieji :-(

Ewelinko skad te przypuszczenia????!!
Pamietaj ze pozniej beta juz nierosnie w tak szybkim tempie jak na poczatku! ja uwazam ze jest ok:)
Najlepiej idz do lekarza na wizyte bo sie nam tu bidulko zalamiesz...

Ulenka kiedy testujesz? bo juz sie niemoge doczekac?:)

Oj, ewelinko, skoro masz jutro lekarza to na zaś nie denerwuj się i jutro lekarz pewno cię uspokoi.

Znalazłam coś takiego:
Beta hcg powinna w ciągu 48h wzrosnąc conajmniej o 66%, im ciąża pózniejsza tym beta wzrasta wolniej i w przedziale od 1200 mlU/ml do 6000 mlU/ml poziom hcg podwaja się średnio w ciągu 96 h a dla stężeń powyżej 6000 mlU/ml wzrasta jeszcze wolniej.

Ostatnia edycja:
Ewelinka wrzuciłam Twoje wyniki w kalkulator internetowy i wyszło że jest na granicy normy,delikatnie pod [wykres], z tym że jest napisane że może oszukiwać w dół bo przy tak wysokiej becie jest o wiele słabszy przyrost, więc uszy do góry :*
aha i z tego co pamiętam to lekarze własnie nie polecają robienia już później bety, bo kobiety się nie potrzebnie stresują

Ostatnia edycja:
Ewelinko właśnie dziwiłam się że robisz w tak późnej ciąży betę! Ona już tak nie rośnie jak po terminie @!!!!!! Głowa do góry nie myśl negatywnie bo na pewno jest wszystko dobrze!

reklama
Z tego co patrzyłam powinno byc co najmniej 7000 :-( jestem załamana. Siedzę i rycze :-(

Monarti nie jestem w poznej ciazy to dopiero 5 tydz 6 dz

Ostatnia edycja:
Do góry