reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Nie ma co martwić się na zapas. Mnie beta rosła bardziej, ale ciąża nie była prawidłowa, więc może u Ciebie jest w porządku. Ważniejsze jest badanie USG.

reklama
Ewelinka nie panikuj, pprzyrost bety jest też indywidualną sprawą. Skonsultuj z lekarzem, niech ci zrobi usg. Moja beta 2 dni przed # wynosiła ponad 3000 (z terminu @ 6 tc). Najważniejsze że rośnie! Przestań się denerwować.

15dpo było 825
24dpo milam 5826

jak dla mnie owulke miałaś 20dc wiec masz dobry wynik

http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
tu sprawdź (daj 1 wartość przyjmując za owolka była w 20dc

Ostatnia edycja:
Ewelinka przestań sie tak stresowac bo to nie pomoże Fasolce, jeśli chodzi o bete to jesteś juz w późnej ciąży, widzisz ze takie zdanie ma każda z nas i nie są to wiadomości wyssane z palca! Kochana będzie dobrze!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam.
Kochane przepraszam, że tak ni stąd ni zowąd wtryniam się na Wasze forum, ale chciałabym Was zaprosić na mojego bloga.
Wraz z przyjaciółkami stworzyłyśmy stronkę, na której prezentujemy nasze "dzieła". Większość z nich to obrazy, pamiątki ślubne czy komunijne, metryczki haftowane, jednak są i cudowne wózeczki ze wstążek, bukieciki i podusie.
Zapraszamy do obejrzenia i "ewentualnych" zamówień :)

ADRES BLOGA
BEB.cross-stitch

Tam również wszelki kontakt do nas.
basia3006@op.pl.
ZAPRASZAM!!

reklama
Do góry