Jolasiu, KasiuP, mialam takie porabane cykle przed tabletkami, jak bralam tabletki, to mialam 28 dni z zegarkiem w reku, i teraz wydaje mi sie, ze moj organizm wraca do nieregularnych cykli zanim zaczelam brac tabsy. Wlasnie przed chwila rozmawialam z kolezanka, ktora jest w ciazy (rodzi za trzy tygodnie:-)), i powiedziala mi, ze w przychodni mogo mi zrobic tylko ogolne badania morfologiczne, a do ginekologa- na szczegolowe badania- pod katem ciazy- musze dostac skierowanie i czsami trzeba dlugo czekac na swoja kolej (nawet do dwoch miesiecy!). Jej udalo sie zajsc w ciaze za pierwszym podejsciem, jej cykle trwaly 35-40 dni, byla na scislej diecie przez 6 miesiecy,zanim zaszla w ciaze, jadla bardzo zdrowo, zero cukru, zero alkoholu itd, i twierdzi, ze jej to pomoglo zajsc w ciaze za pierwszym razem.Pamietam, jak bralysmy razem lunch w pracy, smialam sie, ze ktoregos dnia zamieni sie w krolika, bo miala na talerzu same salatki, marchewki, brokuly...hmmm..przy moich lunchu zajmujacym prawie pol stolu...

. Jestem rasowym kwietniowym Byczkiem i na diety sie ne nadaje, lubie pozadnie sie najesc, wyspac i wylezec, a co:-)!