reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair87 - ja tam spadku nie widzę u ciebie - takie wahania przeciec to normalne:-)
Gabis - pęka najszybciej w ciagu 24 h-, a zazwyczaj około 36 h. Mi nawet ostatnio w 42 h po.

Dziewczyny potrzebny mi pomysł na jakis szybki obiad na jutro. I jakies miesko na obiad w drugi dzien świat. Bo przeciez samej kiełbasy nie bedziemy jeść:) Moze cos podpowiecie?

polędwiczki wieprzowe w sosie kawowo śliwkowym lub rolada z indyka faszerowana szpinakiem

reklama
Letta - to spokojniej. Ty już posprzątałaś a ja właśnie czekam żeby ciasto drożdżowe wyrosło. Ma być z niego pyszna baba drożdżowa z bakaliami.

Motylku - tylko jak wyjdziesz do domu to uważaj. M niech lata na około ciebie. A właśnie, gdzie święta. M wszystkiemu sawił czoło?

Letta zgadza się ja tylko ten cykl miałam 30 dni tak to mam 28 i tak miałam przed tabletkami, a nawet ci powiem że czuje się lepiej niż przed tabletkami i podczas brania tabletek. Fakt okres jest ciut mocniejszy ale dolegliwości dużo mniejsze :tak:
Co do badania to tylko morfologi i mocz w przychodzi na robiłam 4 dni temu badania sama na własną rękę bez skierowania od gina żeby zobaczyć wszystko ok.:-)

Motylku zdrówka- dużo odpoczywaj w święta !!!!
Widzę dziewczyny że święta pełną parą i przygotowania też:-) My u rodziców więc nic nie szykujemy :-p

Ostatnia edycja:
Motyl - ja dalej nie czuje ze w ciąży jestem ;-) no zaczyna się kulka pojawiać rano w dolnej części brzucha przy pełnym pęcherzu więc coś tam już namacalnie mam, masz tam w szpitalu jakieś mile towarzyszki?

Widze Kobietki, ze przygotowania do Swiat u Was pelna para. Ja mam dzis dzien nicnierobienia i leniuchowania:-). Jak poznalam D, przygotowalam Wielkanocne posilki dwa razy, ale sie poddalam, bo suma sumarum, jadlam wszystko sama:sorry2:. Jednach co do niektorych polskich tradycji trudno go przekonac. Ale jestesmy zgodni, ze jak pojawi sie dziecko, wdrozymy intensywnie zarowno tradycje i polskie i angielskie. Wiec w tym roku symbolicznie zakupilam sobie ciasto (D nie lubi ciast, wiec cale dla mnie:-)), kilka jajek i tyle. Pewnie i tak na swieta wyladujemy u jego rodzicow...

:-)Jolasiu tak moj R stawil czola porzadkom,jutro zrobi zakupy i juz.. W niedziele mamy chrzciny,R za chrzestnego wiec musi isc ,ja postanowilam zostac w domu zeby nie przeciazac organizmu..

Gosiu wszystkie mile panie wyszly juz do domu, zostalam sama i tak lezam i patrzam w sufit..

Kobietki powiedzcie czy dobrze pamietam wiesia sie bierze od pierwszego dnia miesiaczki do owu jedna tabletka dziennie tak? Bo troche skleroze mam ;)

Dzis wpadlam na pomysl zeby zrobic salatke jarzynowa ale cholera wszystkie sklepy pozamykane:mad:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry