reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Musialam leki wykupic,i zakupy jakies zrobic a po za tym do Play musialam isc bo mi wystawili rachunek 154 zl zamiast 59.99..

noi sie polozylam..i patrze jak R sprzata :) gotuje:) podaje:) usluguje :) jak sie milo patrzy.. I tak sie zapatrzalam na niego.. Dlatego teraz pisze bo poszedl do sklepu. :)

Motylku dobrze,że już w domku jesteście,bo w domku najlepiej. teraz wypoczywaj i się leń ,a mężuś niech w około lata, a co?! :-D
Ciesze się,że z maleństwem ok i że serducho słychać:-D

Zaraz mnie coś trafi. Naprodukowałam sie, a mi całego posta zjadło. Weź się nie zdenerwuj.

Motylku, dobrze że już w domku jesteś :* Trzymam mocno kciuki aby krwiak szybko się wchłonął.

Asia, Paryż jest piękny :) Czekam na zdjęcia z wycieczki :* Pisałaś, że Kasik będzie załatwiać Wam nocleg. Ona mieszka we Francji?

Anulka, współczuję Tobie <przytul>:* Wiem co czujesz, bo sama przez to przechodziłan w obu ciążach.

Asmi, kciuki za dzieciaczja, aby udało się z przedszkolem.

M dzwonił do księgowej i umówił się z nią na jutro o 9-tej. Cieszę się, że możemy u niej wypełnić wniosek i wydrukiwać. W porządku babka z niej :) Mam nadzieje, że ją przyjmą. Za miesiąc już 4 lata będzie mieć. Jaj ten czas leci.

Gochson, jak tam Adaś?:)

Agniecha, a co u Ciebie i Mateuszka?:*

Motylku, - dobrze że już w domu, razem w dwupaku. Fajnie. Już zaczęłam się poważnie martwić, co się stało. Miło że R pomaga. W końcu dba o swoje dwa skarby.

U nas zaczeło padać, na szczęście burze poszły precz.

hej :)
Maluś, dziękuję, że pytasz :) Kochana jesteś :-* U mnie wszystko dobrze, mieliśmy z m trochę ciężki tydzień przed świętami, ciężki pod tym względem, że sie kłóciliśmy itp ale chyba wszystko wraca do normy. Brzuszek rośnie, za tydzień mam wizytę i sie denerwuję bo większość dziewczyn na tym etapie ciąży w październikówkach czuje już ruchy a ja nie i trochę sie martwię. Mati ok, na szczęście zdrowy od 3 tyg :) mam nadzieję że tak dłuuugo zostanie.. Chodzi do przedszkola i wychodzić z niego nie chce. Dodatkowo mni 5 razy dziennie pyta no kiedy ta dzidzia już się urodzi, już nie mogę wytrzymać z tym czekaniem :) Znalazł swoje grzechotki i wszystkie poskładał w jedno mijsce dla dzidziusia :)

Motylku, dobrze, że już w domku :)

Brrr, co tam u Ciebie?

Anulka kurde to co napisalas dalo mi kopniaka do dzialania :tak: mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

Byla Pani doktor do mnie dzwonila I aktualnie jestem na uspokajaczu....:mad::mad::mad::mad:

reklama
Do góry