iwo:)
Fanka BB :)
hej dziewczynki
Anula - przepiękna rąsia ja tez bym ryczała, fajnie że już synek daje o sobie znać
Sola - witaj ja mam 34 lata i córkę w podobnym wieku. Nie można się poddawać!!! Staracie się rok. Czy robiłaś już badani? W tym wieku to po 6 m-cach już się powinno zacząć. Poza tym jest dużo wpomagaczy chociażby słynny Infolic i olej z wiesiołka które sprawiają cuda.
Tabasia - poczekaj jeszcze z 2 dni, inaczej bedziesz się smucić bo w takim terminie może byc jeszcze I kreska
Anula - przepiękna rąsia ja tez bym ryczała, fajnie że już synek daje o sobie znać

Sola - witaj ja mam 34 lata i córkę w podobnym wieku. Nie można się poddawać!!! Staracie się rok. Czy robiłaś już badani? W tym wieku to po 6 m-cach już się powinno zacząć. Poza tym jest dużo wpomagaczy chociażby słynny Infolic i olej z wiesiołka które sprawiają cuda.
Tabasia - poczekaj jeszcze z 2 dni, inaczej bedziesz się smucić bo w takim terminie może byc jeszcze I kreska
śniło mi się, że oczywiście byłam w ciąży ale jak się okazało wcale nie w takiej początkowej i zaraz potem (jak to we śnie) miałam dzidziulka przy mnie :-) chyba był synuś jak dobrze pamiętam bo nazywałam go Leoś :-) coś pięknego :-) ale jak to bywa, sny śnią się na opak, tak więc raczej testować nie będę.
Podszedł do mnie kierownik, który opalił się na palarni, a mnie na sam ten zapach aż cofnęło
i w sumie cały czas mnie trzyma