reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

hejka wszystkim :-) dzisiaj wstałam w trochę lepszym humorze właśnie zachciało mi się upiec szarlotkę mniam :-D testować na razie nie będę poczekam do @ bo nie chcę się rozczarować chociaż korci niesamowicie :tak:

18423

reklama
Aschlee, później odpisze na PW:) teraz na tel.jestem, wieczorem zasiadę do kompa.
Mississ, byliśmy w Jastrzębiej Górze, było super:) polecam plaże w Karwii- idealna dla dzieci, czysta woda, delikatne wejście, plaża w Jastrzębiej nie ma już takiego delikatnego zejścia do wody dla dzieci, woda również czysta:) polecam plaże w Rozewiu, zejście przy restauracji Faleza, widok niesamowity, malownicza kamienista plaża, latarnia morska super (byliśmy z małże za czasów narzeczenstwa) nie wpuszczają dzieci poniżej 4 roku zycia. Plaża na Helu, rowniez dobra, z zejsciem z plazy do wody dla dzieci roznie bywa, mimo ze blisko portu to woda czysta:) za to we Władku istna porazka, plaza zasyfiona, woda BRODNA- moje dziecko nawet na metr przed nie podchodzilo do wody..
Mississ, zobaczysz dacie rade, wspieraj swojego męża, bo teraz bardzo mu się to przyda.
Mississ, a tu pewnie się okaze ze bocian do Was zawita:D
Sola, witaj:)

missis pamiętaj, że jestem z Tobą ;*

kasik no pięknie :-)

Tabasia jak zaczniesz chorować raz na zatoki, chorujesz całe życie... ja się już z nimi męczę 11 lat, a od 2 lat doszła alergia :-(

Dominika
Nie zawita bo owu laskawiw sie zjawic nie chce

Tabasia
Wiem ze musze sie trzymac ale jeszcze jak mnie praca dobija to juz w ogole mi sie odechciewa wszystkiego :-(
Idz do aptwki wlasnie moze coa poleca innego.

Mam dzisiaj straszny dzien w pracy :-(

Tabasia, weź leki gorzej jak dalej sie rozwinie i będzie gorzej, na razie nie masz 100% pewności czy jesteś w ciazy a poza tym lekarz chyba wie co robi..:)

Miss kochana skoro tak slabo z Toba odpusc starania bo z tego co widze tylko gorzrj z tym sie czujesz.. Sprobujcie z mezem najpierw popraiwc sytuacje. Jak tu wam bedzie sie ukladac i z reszta bedzie lepiej . A potem udaj sie do specjalisty np. Z kliniki i podzialajcie z tymi lekamo co pisalam lub pogadaj czy mozesz sprobowac przystapic do programu in vitro teraz nawet leki sa finansowane. Tylko prosze najpierw TY.
Na wszystko zawsze jest wyjacie . Zawsze mozna cos zrobic tylko trzeba patrzec tak zeby widZie A teraz ewidentnie jeszcze nie dasz rady

reklama
Witam, już chyba wszyscy maja po dziurki w nosie tej pogody.Wrocilismy z wakacji, naładowani pozytywna energia, w weekend synuś urodziny miał robione, wczoraj byłam na rozmowie o pracę ciekawe co z tego wyniknie:)
Na urlopie nie staraliśmy się o dzidzie, wiec cykl jest stracony.
Julia, troche mnie dziwi Twoje podejście, że jak się dziewczyny nie odezwa to będziesz wyrzucać, bo po co listę zaśmiecać. Nie każdy ma czas i zawsze możliwość żeby się odezwać, w tamtym mcu byłam bardzo aktywna na forum, w tym to jest dopiero mój 2-3 post.Brak aktywności na forum wcale nie musi oznaczać, że ktoś nie odwiedza forum,może nie wie co ma napisać, moze nie ma wolnej chwili bądź chęci a może nikt nie chce się niepotrzebnie nakrecac, nie wiem;)
Babydust, gratuluję.
Mississ, co tam u Ciebie?
Asia, jeszcze troszkę i 2 trymestr zaczniesz :)
Aschlee, co studiujesz? Wybacz, czytałam, czytałam ale tyle na produkowalyscie,że nie dałam rady przebrnac.
Całymi dniami układamy puzzle, rysujemy bądź bawimy się koparki, samochodami i pociagami:)

Dominika89 moze troche zle to napisalam:) o post w locie zostal stworzony:)
Chodzilo mi o to ze jak jakas dziewczyna bedzie dlugo dlugo po terminie, to wezme ja usune,a jak powroci z nowym terminen jak najbardziej wpisze:)
Wiec sprawdzilam jedna z nich faktycznie udziela sie ale na innym watku ciazowym:) bo jest juz w ciazy..wiec bez problemu usune ja ze starajacych:) zaraz zobacze co z druga dziewczyna:)
i sie wyjasnilo:) druga kolezanka rowniez w ciazy:) wiec z czystym sumieniem moge je usunac:)

kasikz
gratuluje wizyty:)

Miss kochana moze rzeczywiscie potrzebujesz czasu by sie zresetowac:***

Ostatnia edycja:
Do góry