reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

AnnaMaria poprosze date nowej @ wpisze na liste...szkoda ze sie nie udalo...ale glowa do gory moze nastepnym razem:)

Kochane bylam dzis u tego endokrynologa i.... mam piekna tarczyce:):):) smiala sie ze swietny przyklad dla studentow:):)

reklama
Julia0903 termin @ 26.08 (mam 31 dniowe cykle) - moze sie uda... ja i mąż w sierpniu będziemy mieć troche wakacji wiec kto wie:) w ogole chyba tez sie czyms zajme zeby nie myslec... wiec planuje isc na prawo jazdy (w koncu by sie przydalo) no i bede sobie szydelkowac coś :) i jakos miesiac zleci :)

Julia, pytałaś endo o idealny zakres referencyjny dla staraczki? Jak Twoje wyniki?
Ćwiczyłam z Chodakowska (mam jej książkę i filmiki), ale muszę powiedzieć, że ćwiczenia z MelB dają lepsze efekty, do tego biegam o 6.00 rano :D

Tak pytalam mowila ze max to 2 , ja mam 0,59 wiec mowi ze idealne;-) nic nie trzeba z tym robic i mowila ze bardzo wazne by zaraz jak sie dowiem o ciazy zrobic samo TSH gdy wykaze nieprawidlowosc szybko robic te FT 3 i 4...

Ja popoeram dominike tez cwiczylam i chodakpwska ktorej nie lubie :p i mel b i zdecydowanie po mel b leprze efekty! :-)

Dziewczyny stosujace inofolik. Mam pytanie.
Czy bralyscie go od poczatku cyklu czy mozna zaczac brac w kazdym momencie? Jak sie czulyscie po dwoch saszetkach dziennie i czy je pilyscie rano i wieczorem czy dwie na raz? Zastanawiam sie nad ich kupnem.
Chce zaczac cwiczyc wlasnie z melb bo ciagle siedze w pociagu siedze w pracy siedze w aucie siedze w domu siedze.... wiec ruch mi sie przyda bardzo. Plus inofolik glucophage a moze inny lek jak mi endo przepisze i clo za jakis czas i moze akurat pyknie bez jakichkolwiek zabiegow. Sama nie wiem ale noe chce isc na stol. A tak moze sie uda :-)

A powiem Wam ze bylo nawet milo :) od razu powiedziala ze mam przy nich nie skakac ze kazdy sam sobie sniadanie i kolacje zrobi . Obiady gotowala ona bo powiedziala ze ona w miejscu usiedziec nie moze :p nie wtryniala mi sie w nic wiec bylo milo :D bylismy razem w koln dusseldorfie i w amsterdamie :) w amsterdamie polecam rynek kwiatowy jest boooski i ceny tez w porzadku :) za dwa wielkie storczyki placilam 10e :) o dziwo ten tydzien minal szybciutko ale dobrze odzyskac swoje mieszkanko hihi :)

Na mnie folik chyba nie zadziala bo nie czuje sie inaczej ani nic :) do @jeszcze 6_8 dni :) no ale.nadzieii jakos nie mam zbyt wielkich :p

Witam dziewczyny:)
Trochę się opuściłam, ale starałam się na bieżąco was czytać. My dalej nad morzem,jest super. Pogoda idealna, takiej jeszcze tutaj nie mieliśmy jak przyjeżdżaliśmy.
Wszystkim gratuluje II kreseczek, nowe dziewczyny witam i życzę powodzenia.
My na luzie, staramy się, ale nie napinamy się. Nie wiem, który to dzień cyklu, bo nie liczę, chyba teraz na dniach powinnam mieć owulację, ale nie mierze temp. więc nie jestem pewna. Mam w domu testy, ale mam zamiar kupić tutaj nad morzem, może przyniesie mi szczęście :-):-) Ale powiem wam dziewczyny, że jeszcze tak do tego ze spokojem nie podchodziłam, może to wina urlopu i wypoczynku.
Jeżeli chodzi o inofolic to Ja zaczęłam brać chyba od 7dc po 2 saszetki, rano i wieczorem. W pierwszym cyklu jego stosowania bardzo czułam prace jajników, teraz mniej, ale może to i lepiej.
pozdrawiam z nad morza :-D:-D

Hej Kobietki,

wpadłam na szybko się pożegnać, bo dzisiaj wyjeżdżamy na urlop. Jestem w totalnym chaosie pakowania, sprzątania, obiadu itd. Chyba raczej nie będę mogła Was podczytywać, ale odezwe sie po powrocie za 2 tyg. Póki co w ogóle nie czuję, że mam urlop :baffled:
Mój brzuch się nie może zdecydować, czy boleć czy nie, więc go brzydko mówiąc olewam. Co ma byc to będzie. Na urlop jestem zaopatrzona w zestaw @ plus Ibuprom ;)).
Ja osobiście chyba też wolę MelB :tak: A na urlopie tez mam zamiar biegac rano, nawet buty do biegania wzięłam, M. mi wjechał na ambicję hihi.

Julia - ja mam TSH 0.661 i się martwiłam, że za niskie... ;)

Pozdrawiam wszystkie Babolki i mam nadzieję, że jak wrócę, to przeczytam, że pojawiły sie kolejne || :-):-)
Papaaaaaaaa

Lili
Udanego urlopu :-)

Majdaczku
Super ze masz udany urlopik :-) hmnm a co do inofoliku to caly cykl sie bierze czy tylko do owulacji?

Watpliwosci
To sie ciesze ze teaciowa ci popalic nie dala :-) milo jest milo spedzic czas ;-)

reklama
Watpliwosci to swietnie ze pobyt udamy :)

Majaczek brawo za podejscie!! Trzymam kciuki :)

Lili wypoczywaj!

Ja wlasnie sprawdzilam wyniki krwi i moje TSH to 2.66. Jest w normie wiec nie zamierzam tego rozkminiac.

My za godzinke na urodziny jedziemy. Remont pelna para i jak pomysle ile sprzatania mnie czeka to masakra :(

Do góry