reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

My dzis sie wybieramy na Redbull air race ;-) kurcze nie moge sie doczekac, a potem do kardiologa ide bo mam takie sensacje sercowe ze boje sie ze zaslabne albo cos. Musze uwazac na siebie bo dropsik najwazniejszy. Pewnie dostane jakies leki :-( ale no co zrobic.. jedyne co moze byc pozytywne to ze chetnie wyszarpie skier na cesarke.

Asia super z tym airshow tylko tam uwazaj na siebie bo ma byc mega duzo ludzi - moi tesciowie sie wybieraja
a z kardiologiem to dibrze ze idziesz ja w ciazy z synem mialam duza tachykardie mialam holter na dobe i srednie dobowe tetno bylo 140 :szok: najpierw bralam propranolol ale nie dzialal najlepiej potem przeszlam na isoptin i to mocno mi pomoglo :)

Julia mozesz mnie juz przeniesc na liste zaciazonych :) termin @ dzisiaj ale tempka wysoko rzadnych sladow @ :) 2 cs i termin na kwiecien :)

reklama
malena - może rzeczywiście za wcześnie, w każdym razie juz nie będę testować, czekam na @. Nakręcam sie trochę, bo niedługo będzie już rok starań :(

Hahaaha, kino francuskie rządzi, widziałaś "Nic do oclenia" z Danym Boonem? :-D:-DW ogóle ze 20 lat temu częściej leciały filmy z Louis de Funes, które zawsze oglądałam i mam sentyment do nich...

Dzień dobry :-) no nie wierzę, że znalazł się ktoś kto jak ja uwielbia De Funesa :-D:-D z Danym Boonem oglądałam już chyba wszystko :-D ostatnio w kinie byłam na najnowszym filmie "Przychodzi facet do lekarza" - płakałam non stop, oczywiście ze śmiechu :-):-D:-D

Dziś zrobiłam test - tylko dlatego, że wtedy 2 kupiłam :dry: oczywiście wynik negatywny :dry: też już nie będę robić, czekam na @

Dziękuję Wam za życzenia:) na imieniny dostałam @... jednak. Ale wolę że to stało się teraz niż jakby za tydzień (dopiero bym się wkurzyła) - jednak testy prawde mówiły..... Ale cóż - są inne miesiące - tak naprawde to uczę się dopiero swojego cyklu - widocznie spowodowane to opóźnienie było albo tym że owu sie opoźniła (co być może i było bo kilka dni po testach owu pozytywnych pobolewal brzuch tak jakby owulacyjnie a wtedy zesmy sie nie przytulali...) albo owu nie bylo w tym miesiacu... Wprowadzam od tego cyklu mierzenie temperatury... i bede wiedziala czy w ogole u mnie sa te 2 fazy:)

Zycze starajacym sie II - oby ich wiecej w jak najkrotszym czasie:)
Nastepnym razem z testowaniem poczekam dwa tygodnie - nie bede sie nakrecac:) (tak mysle) heh

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja...mialam troche do nadrobienia ale sie udalo :tak:

Gratuluje wszystkim z dwiema kreseczkami.Mam nadzieje ze takich pozytywnych wiesci bedzie przybywalo.

Watpliwosci
kochana widzisz dalas rade:) Napisz potem jak zlecial tydzien z tesciowa:tak:

shawty udanego dnia na wyscigach kochana:tak:

AnnaMaria najlepsze zyczenia imieninowe.Nie wiem czy sie witalam wiec w razie czego witaj wsrod staraczek:-D:tak:no i kciuki oby szybko udalo sie zafasolkowac

Ja dzisiaj mam w koncu wizyte u okulisty...ciekawe:sorry2:

Milego dnia babeczki:tak:

Witam ;-)

Wszystkim Aniom Najlepszego ;*

Ja dzis dostalam najpiekniejszy prezent na urodziny. O 5 rano moj Szkrabek obudzil mnie kopniakami :-D wie jak mame uszczesliwic :-) lzy szczescia sie laly... kocham mego Maluszka ;*

Wszystkiego najlepszego forumowym Aniom :-)

Asia mam nadzieje, ze z serduchem bedzie wszystko ok. Ja mialam cesarke. Ciekawe jak bedzie tym razem...

Gratulujė kreseczek i kopniaków :-)

Ja właśnie dlatego wolė poczekać do 40 dnia żeby za wcześnie nie przeżywać stresów. Z synkiem to było tak, że na 40 dnień cyklu zapisałam się do gina i testowałam jakoś w 38 i 40. Wiedziałam że albo pójdę z info że test pozytywny wyszedł albo pójdę i powiem że są jakieś zaburzenia i trzeba wywoływać @.
Ja lubię testować w sobotę i tak za tydzień wyjeżdżamy nad morze, za dwa tygodnie będzie u nas teściowa (wolę żeby tak szybko się nie dowiedziała) więc idealne testowanie by było 16.08. :-)

Asiu a masz jakies problemy z sercem normalnie? Mi lekarka powiedziala ze kolatania serca sa teraz mozliwe o rzeczywiscie co jakis czas mam - takie uczucie niepokoju

reklama
005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl) III 2015 KasikP (4 cykl) III 2015 Kasikz (12cykl)
IV 2015 Tabasia (1 cykl) IV 2015 Babydust (2 cykl)

Starające się: 11

LIPIEC
malena100 - @ 26.07
Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

wątpliwości3 - @ 04.08
yesenia - @
6.08
anula88 - @ 9.08

majdaczek14 - @