reklama
Witajcie dziewczyny 
Jakiś dłuższy czas temu podczytywałam Was i tylko zazdrościłam, że już się staracie o dzidziusia i o te wszystkie emocje, które przezywacie - nareszcie dołączam do Was i oficjalnie z mężem od aktualnego cyklu również staramy się o drugiego maluszka
) :-)
Za 4-5 dni powinna przyjść @, której oczywiście bardzo nie chce
Trzymajcie proszę kciuki i bardzo chętnie zaczne się udzielać - może pomożecie mi choć troszke przejść ten ciężki okres, bo wkoncu rzadko za pierwszym razem świadomie się udaje 
Oczywiście również za Was wszystkie trzymam bardzo mocno kciuki !!!
Jakiś dłuższy czas temu podczytywałam Was i tylko zazdrościłam, że już się staracie o dzidziusia i o te wszystkie emocje, które przezywacie - nareszcie dołączam do Was i oficjalnie z mężem od aktualnego cyklu również staramy się o drugiego maluszka
Za 4-5 dni powinna przyjść @, której oczywiście bardzo nie chce
Oczywiście również za Was wszystkie trzymam bardzo mocno kciuki !!!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hejo :-)
Archea
Witaj &&&& trzymam;-)
Kasikz
O o tym leku to nie slyszalam. Ale tego pewnie pelno jest. Juz dzisiaj powinien mi moj folik przyjsc
tylko nie wiem czy wywolac sobie okres i brac od poczatku cyklu czy nic nie brac procz inofoliku i metforminy i czekac na rozwoj wydarzen jak gin mowil..... jak myslisz?:-)
Malena
Ifziesz na bete?:-)
Archea
Witaj &&&& trzymam;-)
Kasikz
O o tym leku to nie slyszalam. Ale tego pewnie pelno jest. Juz dzisiaj powinien mi moj folik przyjsc
tylko nie wiem czy wywolac sobie okres i brac od poczatku cyklu czy nic nie brac procz inofoliku i metforminy i czekac na rozwoj wydarzen jak gin mowil..... jak myslisz?:-)Malena
Ifziesz na bete?:-)
missiiss1301
Shawty
Ja mam dzis to samo. Chyba po calym tygodniu wstawania o 5 rano +upaly. Bo ostatni tydzien mialam labe i wstawalam przed 7
milego dzionka w pracy. Kiedy urlopik? Moj dopiero 15 sierpnia:-\
W ogole moje dziecko sie wczoraj mylo ze mna a zawsze z tatem bo ja w pracy jestem. Wczoraj wyciagnelam go z wanny a ten zaczal swirowac bo przeciez by nie przezyl jakby jakirjs glupoty nie wymyslil i przez te zabawy stracilam kawaleczek jezyka
tak mi przywalil glowa e brode ze obie odgryzlam z tylu kawaleczek. Az sie poplakala ba poryczalam tak bolalo. Alr na wieczor bylo ok ale dzisiaj to masakra procz tego ze ciut seplenie to ciagle rana ocieram o zeba. Ktory mi sie uszczerbil :-\ chyba musze go wyslac do przedszkola bo mu brakuje dyscypliny. Nikogo sie nie slucha i widze ze juz za dlugo w domu siedzi. Calkiem inaczej sie zachowuje jak sie wyszaleje w przedszkolu a tak to istny diabelek ;-)
Ja mam dzis to samo. Chyba po calym tygodniu wstawania o 5 rano +upaly. Bo ostatni tydzien mialam labe i wstawalam przed 7
milego dzionka w pracy. Kiedy urlopik? Moj dopiero 15 sierpnia:-\W ogole moje dziecko sie wczoraj mylo ze mna a zawsze z tatem bo ja w pracy jestem. Wczoraj wyciagnelam go z wanny a ten zaczal swirowac bo przeciez by nie przezyl jakby jakirjs glupoty nie wymyslil i przez te zabawy stracilam kawaleczek jezyka
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Shawty
Lo matko to niby 10 minut tylko ale doliczajac drzemke to sie robi 20 minut wczesniej. Ja nie pojade chyba nad morze bo finansowo nie wyrobimy. Remont zrzera wszystko a juz mialam zabookowane.... no nic moze wlasnie sie uda gdzies choc na 3 dni pojechac. 14 sierpnia mamy 5 rocznice slubu :-)
Lo matko to niby 10 minut tylko ale doliczajac drzemke to sie robi 20 minut wczesniej. Ja nie pojade chyba nad morze bo finansowo nie wyrobimy. Remont zrzera wszystko a juz mialam zabookowane.... no nic moze wlasnie sie uda gdzies choc na 3 dni pojechac. 14 sierpnia mamy 5 rocznice slubu :-)
reklama