reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja mam taką pracę że sama siedzę i nawet nie mam wiele z kim na żywo słowa zamienić... :/ i dlatego te dni mi sie tak dłużą...i dłużą... i dlatego tez ciągle o tym myślę - uda się czy się nie uda... Anula - fajnie masz wolne i do koleżanki na kawe... a ja tu sama .... juz nie chodzi nawet o szefa bo czasem przyłazi ale wiecie jak to jest pogadać z szefem bardziej służbowo a z koleżankami :) Ale na weekend planuje (mam nadzieje że będzie pogoda) mały wypad nad wodę:):) Ogólnie wg kalkulatora w weekend powinnam mieć owulacje - może i mnie sie uda odprężyć i coś w końcu zdziałać:)

AnnaMaria Ja też sama w pracy siedzę, chyba dlatego jej tak nie cierpię :-( Też mi się dni strasznie dłużą. A gdzie pracujesz, jeżeli mogę wiedzieć?

AnnaMaria Ja też sama w pracy siedzę, chyba dlatego jej tak nie cierpię :-( Też mi się dni strasznie dłużą. A gdzie pracujesz, jeżeli mogę wiedzieć?

w kancelarii prawnej... i dzis klientow nie ma za wiele... wzielam sie za sprzatanie swojego biurka... a ty?:)

zaczytałam się troche w pamiętnikach na ovufriend i aż mi się plakać zachciało... jak czytałam te którym sie nie udało ... a ze wzruszenia jak te co się udało... i widzę w tych pamiętnikach swoja historie... Póki nie zagladałam na takie strony to naprawde widziałam szcześliwe związki z dzićmi i myślalam że bach i w ciąży - a tylko ja mam takiego pecha... a tu tyle osób które tak bardzo chcą i tyle czasu próbują... myślałam że nie ma dużo takich osób że jestem w nielicznym gronie ... a tu tyle ....

Ostatnia edycja:
reklama
AnnaMaria Ja niestety na poczcie, przekichana robota. Daje nieźle w kość.
Ja pomału kończę pracę i zmykam na betę, trzymajcie za mnie mocno kciuki. Jeżeli będę miała wyniki tak jak ostatnio ok. 18 to się jeszcze dzisiaj odezwę. Do usłyszenia. Pa

Do góry