reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
shwaty głowa do góry. Ja też do niedawna patrzyłam jak dziewczyny chwalą się swoimi testami, cieszyłam się razem z nimi, a jednocześnie byłam zła na siebie, że nic mi nie wychodzi. Przecież Ty jeszcze nie wiesz, czy cykl stracony. Głowa do góry i nie zamartwiaj nam się tu, bo po pupie dostaniesz :tak: Zobaczysz na każdą z nas przyjdzie czas. Wiem, że jest w to trudno uwierzyć, bo jeszcze do niedawna też tak miałam, ale uwierz, że będzie dobrze, bo musi być.

Dzień dobry :-) ja dziś wyjątkowo w domu - urlopik, ale tylko 2 dni - z okazji takiej że mój K wczoraj wrócił :-):-):-)

shawty głowa do góry ;-) nie jesteś sama, zobacz na forum ile razy przychodzą komuś co rusz gorsze chwile ;-) też je miewam oczywiście gdy przychodzi @, a im bliżej połowy cyklu tym radośniej :tak::tak::tak:

AnnaMaria co do seksiku to u nas w związku jest z tym różnie. teraz kiedy się staramy o dzidzie to jest często - tzn. wtedy kiedy jest w domu choć teraz już będzie :-):-):-) bywało gorzej, nawet 1 raz w miesiącu :szok: wtedy jakoś absolutnie nie miałam ochoty, on nie namawiał :szok::szok: ale już mój luby jest w domku więc zaczynamy :tak::tak::tak::tak:

u mnie dziś 7 dc - dopiero :dry::dry::dry::dry: dziś 3 tabletka clo, na szczęście nic mi po nich nie dolega. czekam już połowy cyklu :tak::tak::tak:

Malena u mnie 13dc... no wlasnie zastanawiam sie czy jak owu bede miala za 3-4 dni dopiero czy codzienne serduszkowanie nie zaszkodzi... ale w sumie nie jestem pewna kiedy a sa dni plodne juz wiec chcialabym wykorzystac kazdy podejrzany dzien :)

Malena u mnie 13dc... no wlasnie zastanawiam sie czy jak owu bede miala za 3-4 dni dopiero czy codzienne serduszkowanie nie zaszkodzi... ale w sumie nie jestem pewna kiedy a sa dni plodne juz wiec chcialabym wykorzystac kazdy podejrzany dzien :)

jak ostatnio byłam u gina to mówił żeby co 2 dni serduszkować :-p ale w okolicy 14 dc to nawet codziennie - bynajmniej to było do mnie po zastosowaniu tego clo, ale czy faktycznie po tych tabletkach wyjdzie, że owulacja będzie wtedy to nikt tego nie wie :confused::confused::confused:
żeby mieć pewność co do tego to człowiek musiałby spać na pieniądzach żeby w tym czasie chodzić do lekarza na usg i monitorować cykl. niestety u mnie w mieście na nfz nie jest to możliwe :dry:

Julia na liście możesz wpisać u mnie datę 28.08. bo 26 kończę dupka i czytałam gdzieś, że w odstępię 2 dni powinna być @

Ostatnia edycja:
Malena to w sumie jak plodne dni sie zaczely nie bede ryzykowac i bede codziennie:):) tylko musze jakis nastroj dzisaij zrobic i w dni nastepne zeby nie bylo tak mechanicznie i nudno:) co proponujecie? na wieczor po pracy?

malena przeleci Ci ten cykl zobaczysz. Mam nadzieję, że wreszcie się Wam uda.

AnnaMaria jeżeli chodzi o codzienne serduszkowanie, to Ja uważam, że nic nie stoi na przeszkodzie, jeżeli macie tylko na to ochotę. My w okolicach owulacji tak robiliśmy i jak widać nie zaszkodziło, wręcz pomogło :-D jak dla mnie to właśnie po codziennym przytulaniu jest szansa, że się uda, ale to chyba indywidualna sprawa każdej pary.

U nas coś zaczyna przebijać się słoneczko, ale powiem Wam, że mam dość tej pogody, dopiero sierpień, a u nas tak brzydko. Człowiek by jeszcze chętnie trochę się na słoneczko popatrzył, bo potem przez kilka miesięcy egipskie ciemności :-D

AnnaMaria
u nas to zawsze K wszystko zaczyna :-p ale on wie kiedy ja też mam ochotę :-p powiem Ci, że nawet liczy - bynajmniej wie, kiedy powinny być dni płodne i zawsze mówi, że to chyba już i siup do łóżeczka :-D:-D:-D:-D długo czekać nie trzeba :-D:-D

reklama
majdaczek no oby oby...ileż można czekać :-p zlecieć na pewno zleci tylko z jakim skutkiem:confused: fajnie, że Tobie się udało :-) raz jeszcze gratuluję :tak::tak:

Do góry