reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julia super, ze z pecherzem juz lepiej

Majdaczek- trzymam kciuki za bete

Schwaty- ja tez dolki lapie, ale staram sie z tego wychodzic i myslec pozytwnie :) chociaz przyznam, ze wczoraj zlapal mnie dol i podczas rozmowy ze znajomym powiedzialam, ze chyba nie jest to mi pisane...5 lat temu stracilam ciaze i od tamtej pory marze o dziecku.. dlugo czekalam by znalezc kogos z kim bede tego chciala i znalazlam i oboje podjelismy decyzje, ze tego chcemy.. teraz nie moge sie tego doczekac i kiedy przychodzi @ i sie nie udaje to lapie dolki... ale wiem, ze szczescie przyjdzie i do Ciebie i do mnie i do kazdej z nas.. nie mozna przestawac w to wierzyc :).

AnnaMaria- u nas z przytulaniem sie to tez jest czesto i to o dziwo ja jestem ta osoba, ktora to wszystko zaczyna :). Moj ukochany narzekac nie moze :)

A dla zabicia nudy i monotonnosci to proponuje wyjscie gdzies razem lub spontaniczna kolacje w domu zrobic, przytulic sie do siebie, jakies winko (podobno wskazane w trakcie staran na endometrium ;)) i zobaczysz samo pojdzie :). I nie myslcie za duzo tylko dajcie sie poniesc chwili :). Moja dobra rada :). I jeszcze jedna dobra rada- zrobcie cos z zaskoczenia i najmniej niespodziewanej chwili :).

A co do urlopow to ja wlasnie mam i to cale dwa tygodnie :), ale w tym roku nigdzie nie jedziemy.. odkladamy na slub i M pracuje :). A wyjazd by sie przydal :). Swego czasu mieszkalam na obczyznie, pozwiedzalam troche... a teraz marza mi sie Karaiby :).. moze kiedys:).

Nadrobilam wszystko :). Od rana mialam pare spraw na glowie i zakupy i dopiero teraz do Was zagladam :).

Jazza - no ja tez przewaznie zaczynam... a na dzis zaplanowalam fajna kolacyjke z winkiem i potem wspolna kąpiel heh:) chociaz wydaje mi sie ze jeszcze owu nie nadeszla bo testy owu nawet nie wykrywaja.... ale co tam... jak trzeba to powtorzymy jutro i pojutrze po wypadzie nad wodę i wtedy jak testy owu beda pozytywne i zobaczymy co przyniesie los :)

Witaj dziewczynki :)
Majdaczek kciuki zaciskam za bete :)
AnnaMaria nie patrz na testy bo aby sie stresujesz..ciesz się przytulankami i nie mysl ze "trzeba" bo owulacja:p wiem wiem ze łatwo sie mowi ale widać ze wakacje i wyluzowanie działa cuda :D
Jazza my tez pamiętam przed slubem nie bylismy na wakacjach...bo kasa ale w potem nadrobicie :)
Malena ja mam 6dc jakos mi sie dłuzy :p ale kupiłam infolic i zobaczymy co bd w tym cyklu :)

Hallo;-)

Wiec ja po wizycie,zadowolona poniewaz moje 1,5 dniowe @ nie sa niczym zlym...lot we wczesnej ciazy nie jest zakazany...
Na usg niebylo zadnych pecherzykow wiec juz chyba po owulacji...niby z 3 dni temu a 4 dni temu bylo serduszkowanie, albo bedzie dopiero owulacja...w kazdym badz razie wszystko jest w porzadku;-)

Majdaczek czekamy;-)

Ostatnia edycja:
Julia super wiesci ... a mowilam ze sloneczko swieci ... ;-)

A ja wrocilam ... i zmoglo mnie, pospalam godzinke ...wstalam a tu mnie tak ciężko w dole brzucha, tak ciagnie i pachwiny bola ... wzielam nospe i leze z nogami do góry bo masakra. ..

reklama
Do góry