reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie, pozwólcie, że do Was dołączę :) gratuluję zaciążonym i trzymam kciuki za dwie kreski u staraczek.
U nas pierwszy cykl, @ na początku września, mam nadzieje, ze nie przyjdzie przez najbliższe 9 miesięcy :)

hej kochane:)
nie wiem juz ktora co pisala z tego co pamietam:

mychunia tez mam lenia takiego ze dzis o 12 wstalam i nie chce mi sie nic.. apetytu dalej nie mam takiego jak wczesniej, jem juz normalnie ale mniej niz zawsze:)

Iwo - mowisz zagniezdzona komorka wytwarza bete... no oby sie wlasnie zagniezdzilo juz dobrze (naczytalam sie o pustym jaju plodowym i gdy moj maz chcial juz tesciom powiedziec to ja do niego - NIE! dopiero jak na usg zobacze serduszko:) )

dzis mniej mnie brzuch boli w ogole pobolewal mnie w czwartek najbardziej od wczoraj juz mniej (wieczorem dopiero leciutko od czasu do czasu) dzisiaj od rana cisza byla (teraz leciutko ale lzej juz) - to dobrze czy zle???

skonczyly mi sie testy ciazowe (ale juz zamowilam) najlepiej to robilabym je dalj zeby sie utwierdzac ze to jest ciaza ze sie nie skonczyla:) heh

Gdyby nie wyniki to naprawde nie myslalabym ze to ciaza - nie czuje nic szczegolnego:)

Julia mam nadzieje ze nidlugo bedziesz mogla zapisac mnie na maj bo kurcze stresuje sie jak widze ta liste:)

Ostatnia edycja:
Witam sie niedzielnie :-)

Missiiss- to zajefajny wieczor mieliscie ;-) i trzymam kciukasy, aby ten cykl byl the best :-) z rezta wiesz, ze bedzie git :-) i pamietaj eksploatacja faceta wskazana ;-) ja sobie to wzielam do serca :-D

Aschlee- ja pamietam o Tobie chociaz dolaczam stosunkowo niedawno to pamietam :-) i kciukasy zaciskam :-)

AnnaMaria- nie czytaj za duzo, bo to co znajdziesz w internecie daje do myslenia i potem czlowiek wariuje :tak: odnosnie tego, ze mowisz ze nie czujesz sie ciazowo, kochana ja o mojej pierwszej ciazy dowiedzialam sie jak bylam grubo po teminie @ bo nie przeczuwalam nic, bylam wtedy zalatana z wielomo sprawami na glowie i gdyby nie fakt, ze nagle zaczelam zastanawiac kiedy to powinnam dostac @ i liczenie, a potem rozmyslanie i wymyslanie setki powodow czemu jej nie ma..mowie setki, ale wsrod nich do pewnego momentu nie bylo to, zem w ciazy ;-), a potem byl test i wynik;-) i dopiero po nim zaczelam sie sobie przygladac i widziec objawy;-), a potem bylo potem....dam Ci dobra rade nie stresuj sie i ciesz tym stanem i nie wyszukuj nic w necie i nie dawaj nikomu by Cie stresowal ;-)

A u nas deszczowo, szaro buro ponuro, I dont like it ;-), ale upieklam znowu szarlotke :-D ze swoich jablek- korzystam poki sa ;-) no i przy dotyku bola mnie piersi, a do terminu @ jeszcze poltora tygodnia :eek:i mam momenty, ze mi slabo, wczoraj prawie, ze zemdlalam :eek: nie panikuje ;-)

Milej niedzieli :-)

reklama
Jazza szarlotka? Mmm dawno niejadlam;-) tez z cynamonem?

No tak pogoda kiepska;/
Mam sterte rzeczy do prasowania a strasznie mi sie niechce:/

Niech przyjdzie ta glu..pia @ w koncu!!!!! I tak mysle chyba wezme Clo od nastepnego cyklu, bo zaczynam sie martwic ze mam cykle bezowulacyjne:-:)-:)-:)-(

Aschlee niedasz nam szansy?;-)

Do góry