watpliwosci3
Fanka BB :)
Aschlee ja o Tobie pamietam!!! tez trzymam mocno kciuki za Ciebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

odnosnie tego, ze mowisz ze nie czujesz sie ciazowo, kochana ja o mojej pierwszej ciazy dowiedzialam sie jak bylam grubo po teminie @ bo nie przeczuwalam nic, bylam wtedy zalatana z wielomo sprawami na glowie i gdyby nie fakt, ze nagle zaczelam zastanawiac kiedy to powinnam dostac @ i liczenie, a potem rozmyslanie i wymyslanie setki powodow czemu jej nie ma..mowie setki, ale wsrod nich do pewnego momentu nie bylo to, zem w ciazy ;-), a potem byl test i wynik;-) i dopiero po nim zaczelam sie sobie przygladac i widziec objawy;-), a potem bylo potem....dam Ci dobra rade nie stresuj sie i ciesz tym stanem i nie wyszukuj nic w necie i nie dawaj nikomu by Cie stresowal ;-)
ze swoich jablek- korzystam poki sa ;-) no i przy dotyku bola mnie piersi, a do terminu @ jeszcze poltora tygodnia
i mam momenty, ze mi slabo, wczoraj prawie, ze zemdlalam
nie panikuje ;-)