• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee
To jak kazdy. Przeciez nie zloscimy sie na tych ktorym sie udaje tylko na nasz los ze jeszcze nie nasz czas. To fajnie ze zagladasz :-)

Dziewczyny a ktoras z was sie orientuje ale tak pewnie potrzebuje. Ze jak mi sie konczy umowa i zajde w ciaze to nawet jak pojde na l4 to w dniu zakonczenia umowy musze byc w 4 miesiacu ciazy? To mnie nurtuje... czy jednak jak jest sie w ciazy to jest okres juz chroniony? Istnieje jakis przepis ze np trzeba byc po 12 tc?
Cos znalazlam. Musi byc skonczony 12 tc.... a liczac od okresu rowno z koncem umowy uplywalby mi 12 tc.... nie jestem pewna czy to sie nie tyczy tylko okresu probnego... kto pomoze?

Ostatnia edycja:
reklama
Iwo
Kochana dzieki za odpowiedz :-) czyli nawet jakby w tym cyklu sie nie udalo a w nastepnym tak to i tak by musieli przedluzyc do dnia porodu? A wtedy macierzynski jest tez z zusu?? To tak na 100%? Bo ja nigfy pewna nie bylam

Tak gdy tylko bedziesz w ciazy przedstawiasz zwolnienie i firma bedzie cie trzymac do porodu, potem zasilek rodzicielski czy jak to sie tam nazywa macierzynski dostajes z ZUSU kumpela tez tak miala;-)

Jej, ile tu dzisiaj staraczek weteranek! Wpadam podzielic sie dobra nowina po bardzo dlugim czasie, mimo ze nadal strasznie sie boje.

Pozdrowienia dla wszystkich staraczek, zwlaszcza julia, Aschlee i miss!! wszystkim sie musi udac!
Test4.jpg

Załączniki

• Test4.jpg
    Test4.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 82
Suselku
!! Wielkie gratulacje od cioci mississ:-D ale sie ciesze :-) &&&&& mocno trzymam bedzie dobrze nie martw sie kochana zobaczysz za 9 miesiecy no juz za 8 :-) pokazesz nam fotke bombelka :-D

Dzieki dziewczyny za pomoc odetchnelam :-) ale w sumie jak teraz sie nie uda to i tak chyba bede szukala innej pracy bo tej juz mam dosc. No zobaczymy. Jeszcze tydzien urlopu. A od jutra po jednej tabletce clo biore i inofolic musze zamowic bo sie konczy i moj glucophage. Choc mam jeszcze metformax tez w tej dawce wiec luz w razie co. A no i za tydzien monitoring czy cos tam bedzie z owu czy nie. Wiec za tydzien bede prosila was o bardzo mocne kciuki. Jesli bedzie owu to bede chyba zasypiac do gory nogami zeby robaczki wszystkiegi dotarly o_O

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry