• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Susel- gratulacje :-):-)

Missiiss- no oczywiscie, ze wrzesien bedzie obfity w fasolki;-)

Dziewczyny oczywiscie, ze wszystkim nam sie uda, nie ma innej opcji :tak: nie moge sie doczekac ;-) chyba wtedy zwariuje ze szczescia doslownie :-D kurcze ja wtedy normalnie przebiegne maraton :-D

Dziewczyny dziekuje :-)
Czuje sie bardzo dobrze. Po powrocie do pracy wrocilam do zycia. Jednak praca wiele dla mnie znaczy. Maluch daje znac o sobie, mały wiercipiętek rośnie ;-) no i jestem mega szczesliwa. We wtorek wybieramy sie z Anula1988 na mały shopping :-D

Suselku dbaj o siebie prosze!!!

Miss, Aschlee, Julka watek majowy chyba juz rozpoczęty , życze wam abyscie były w nim Sw. Trójcą !!!! Trzymam kciuki i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To ja tez lapie capp cap :-)

Jazza
A ty z tym maratonem to wiesz nie przesadzaj :-P bo w ciazy to noe byloby wskazane ;-) hehe :-D

ASIA
fajnie tak juz nosic takiego.mini czlowieczka :-) ciesze sie ze u was wsio ok :-)

Shawty
A ty gdzie sie podziewasz? Jak tam sie udal romantyczny wieczorek ??:-)

Malena
Ja ciagle czekam na ciebie ;-) nie uwolnisz sie ode mnie :-P

Asiu lapie lapie;-) fluidy;-)
No to fajnie ze na zakupy sie wybieracie;-) do HM zajrzycie? Jest teraz ten kupon 20% ;-)
ja rowniez sie wybieram we wtorek do HM z kumpela, szkoda ze blizej niemieszkasz to bym cie zabrala na zakupy do HM z dodatkowa moja znizka;-)
No to super ze czujesz sie dobrze w pracy;-)

Jazza maraton? Haha dobre ty w najlepsze bedziesz drzemac a nie maratony ci w glowie:-D

My juz z mezem po przytulankach;-)

reklama
Haha dziewczyny jak ja sie dowiem, ze jestem w ciazy to mowie zwariuje ze szczescia tak, ze nie bede myslec racjonalnie :-D kurcze rozmazylam sie ta mysla :-D
A tak na serio to zwariuje wtedy na bank :-D
Caly czas piersi bola mnie przy dotyku... albo franca przyjdzie wczesniej albo nie wiem ;-)

Malena- wlasnie ja tez czekam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry