Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry ....

Siknelam i zapomnialam do testu zlapac ...wiec nie zatestowalam ....poczekam sobie .... i tak pewnie standard ....

Miss gadalas z nim ? Pewnie nie widzi problemu co ? A z tymi krostami to nie wiem ... powiedz ginowi bo to wiesz nie zarty ....

Jazza wiesz kochana jak to jest, człowiek by chciał wiedzieć teraz i juz .... ale gdzieś cos mi podpowiada ze rewelacji nie będzie ....

reklama
Witam

Jestem niewyspana:/ o 6 corka sie obudzila:/

Anula test nieucieknie;-) &&&&&

Miss kochana mega wspolczuje sytuacji z M....kurde jedynie rozmowa z M mozemoc i starania w tym kierunku by bylo lepiej...ale to musi chciec i on:/
Moze sprobuj porozmawiac dlaczego popija sobie?
Mam nadzieje ze jakos sie dogadacie i bedziecie pracowac nad zwiazkiem...

Smerfik piekna beta;-) na poczatek to bardzo ladna,zobaczyss ladny przyrost bedzie;-) niema innej opcji!

Jazza ze ty funkcjonujesz chodzac tak pozno spac i wstajac rano?;-) podziwiam hehe

Lux co tam? Na kiedy masz termin @?

Blair poprosimy o zdjecie maluszka po wizycie

Jugoslawa mam nadzieje ze imprezka sie udala;-)

Jula pewnie z tym ze jestem negatywnie nastawiona .... juz przestalam wierzyć ....

My z mlodym wviagamy śniadanie i na 12 na urodziny kolegi go odstawiam ..po drodze jeszcze po prezent jedziemy ...zostawie go na urodzinach i na cmentarz do brata pojade ..w poniedziałek ma kolejnna rocznicę .... juz 6 .... jakoś zlecialo ....

Cos niby jest
... ale pozyjemy zobaczymy ....

Załączniki

• uploadfromtaptalk1423297205769.jpg
    uploadfromtaptalk1423297205769.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 60
Wchodzę na forum a tu tyle niespodzianek :) Anula widzę bladziaka!!! Blair, smerfik, gratulacje!!!!! To się kreski posypały :)

Anula88 to troche latania cie czeka:-)
A co sie stalo twojemu bratu ze juz go z wami niema?:-(
Aaaaaaaaaaa!!!!! &&&&&&&&
Ciekawie sie zapowiada kochana!!!!&&&&&&&&&

Melka a co tam u Ciebie?

Jeszcze troche i tu sama zostane;-)

Ja juz ogarnelam, wykapalam sie glowe umylam i jeszcze troche do pracy...

Hej baby. Miss oj ciężki temat z tym Twoim starym. Nie rozumiem faceta. Raz, że on Ci się nie przyzna do skoku w bok pewnie teraz. Dwa-te krostki skonsultuj z lekarzem. Trzy-mój też lubi se wypić, ale ja już mu to przykrocilam, bo ma powiedziane, że albo piwko albo ja.

reklama
Lux
No moj whyski juz w ogole nie pije po tym jak przegial a ja mu prawie pol butelki jacka danielsa do zlewu wylalam... wodka tylko przy imprezach rodzinnych ew. Jak znajomi przyjda a oni przychodza raz na kwartal. Ale jak ma kupic piwo to sie pyta... ale ostatnio chyba czesto sobie popijaja po pracy... oby nie w pracy bo jak by wylecial z tego powodu z pracy to wylatuje z domu i tyle i to zamierzam mu dzis przypomniec. U mojego ojciec lubil sobie wypic szybko zmarl wiec tescia nawet nie poznalam. Moze sie czepiam ale tymbardziej teraz i po porodzie chce uniknac glupich sytuacji nerwow i klotni.

Do góry