reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Chyba jutro rano strzele sobie test ... jak cos jest to pokarze nie ? 25dc .... przy 28-30max ... co myślicie?

Anula rob testa :* TRzyma kciukaski :):&&&&&

Miisssis podniosla mnie na duchu :*:* we wtorek mam zrobic znowu bete:) Jestes moim wsarciem;D podwojnym :p

Jołasia daj znac co tam?

Smerfik nie wiem czy coś wyjdzie ... juz sama nie wiem ....czy juz czy czekać ehh ...

A ty się nie martw będzie dobrze .... a już na urlopie ?

Anula zrob a co tam;-) zawsze mozesz jeszcze sprawdzic jak bedziesz blizej terminu...

Mam wyniki
Tsh 1,29
Glukoza 69 norma od 70-99 wiec poniezej normy a co to oznacza?
Prolaktyna 16,23 norma od 5-26
Czyli ok?

Buziski lece dalej do pracy

julia: ładne wyniki :) TSH marzenie :) a co do glukozy to nie mam pojęcia. W zasadzie to mała różnica, wiec nie powinno być źle :)

anula: co do testu to jak już nie możesz wytrzymać to rób :) A jak możesz jeszcze poczekać to poczekaj dzień , dwa. Taka to rada nie bardzo :)

smerfik: bądź dobrej myśli :)

Zmykam dziewczyny, bo zrobienie się na bóstwo trochę mi dzisiaj zajmie :D:D:D

spokojnej nocy :)

Jugosława a gdzie Ty sie wybierasz tak pozną pora? HE?

Julia prolaktyna i TH idealne ;D Nie mam pojecia jesli chodzi o glukoze::):):) Super;D nic tylko działać;D

Anula 3 dni przed okresem tak ? Mysle ze zatestowac mozesz , ale pamiętaj żeby się nie nakrecac bo jesli negatyw wyjdzie to jeszcze jest wczesnie , a pozytyw też się moe pojawic;D i za to trzymam za II

A u mnie dziewczyny dzień leniuszkowania, moja szefowa mnie wyscikała i w ogole , powiedziała ze mam odpoczywac , dzwonilam do lekarza, mam luteinke przed snem sobie aplikowac, odlożyc bromergon , odpoczywac i powtorzyc bete za 5 dni :) Moj m miał chirurgicznie usuwanego zeba i sie meczy bidulek , a ja troche zamartwiam o niego , ale leży nie chce mu przeszkadzac wiec sie wynioslam do kuchni i gotuje mu rosolek na rano , bo nie moze nic gryzc wiec pomyslalam ze rano taki rosolek moze skonsumuje.... bidocek malutki..

smerfik: idziemy do klubu potańczyć trochę. Biedny ten twój facet. Usunięcie zęba i to co jest po nie jest fajnie. Na szczęście szybko się wraca do sprawności. Rosołek jest dobrym pomysłem :) Dzień leniuszkowania jest odpowiedni, zwłaszcza, że dzisiaj piątek :) Super masz kontakt z przełożoną :) Miło tak :) Trzymaj się :)

Zimno dzisiaj :/

reklama
Przespalam się trochę .... i mi lepiej na duszy ....
Fakt co tam będę się nakrecala...zrobie test jak @nie przyjdzie,bo i tak nic nie zmienie a byc moze dłużej pozyje nadzieja.

Jula na wynikach to ja sie nie znam ale wg norm to dla mnie super. ..milej pracy

Jugoslawa dziękuje za rade i biorę do serducha zamiast swirowac ....kubel zomnej wody na glowe czasem i potrzebny ....

Smerfik milo się czyta ze szefowa uciedzona,nie robi zadnych problemow a ty spokojnie robisz swoje .... uuu biedny maz,współczuję mu okrutnie ... rosolek będzie jak marzenie .... najgorsze ze w nocy pewnie będzie bolalo najgorzej ....

Chyba jakiegos nerwa mam .... lepiej niech nikt nie podchodzi ....
Mezu z mlodym u sąsiadów wiec na szczęście spokój ....
Do pracy ide w poniedziałek za to wtorek i środę biorę chyba wolne musze pozalatwiac to i owo ... aaa mlody ma we wtorek bal przebierancow .... ciekawe co wymyśli bo jeszcze się zastanawia .... a w poniedziałek wywiadowka na którą musze iść ....

Ide coś zjeść bo mam czestego głoda ;-)

Do góry