Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i lalo, a teraz slonce swieci ;-), normalnie pogoda zmienna jak kobieta
, kochana a co do tesciowej to nie bedizesz swinia, bo ja z moja wlasnie jestem w takiej sytuacji, widuje ja raz na rok i mi dobrze haha
ale postanowiłam napisać żeby nie było że odeszłam zupełnie bez słowa. Czytam was od czasu do czasu. No więc co u mnie leczymy się na niepłodność idiopatyczną. W grudniu miałam robione hsg jajowody drożne lewy przepuścił kontrast z opóźnieniem. Ból nie do ogarnięcia ale przeżyłam. W grudniu nie kazali się starać no więc się nie staraliśmy tylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia liczyliśmy na wpadkę 1.01 @ z ok 3-4 dniowym opóźnieniem. W styczniu tak bardzo liczyłam na ciąże po tym hsg ale się przeliczyłam @ w terminie. Luty owulacja z tygodniowym przyspieszeniem p. doktor mówi że 14 i 16.02 to będzie bla nas szczęśliwy czas:-) owulka była 16. 14 dni później o godz 6.30 wyszł dwie piękne blade ale piękne cudowne kreski. Dziś powtórzyłam test z rana ale to nie była pierwsza próbka moczu (wcześniej oddałam krew na betę wynik po 14) i wyszły dwie piękne kreseczki beta wynik 125,99 mUl/ml. Tak jestem w CIĄŻY