reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula Asia ma swojego synka juz 2 tydz przy sobie;-)
Zapraszam , mialam kupic sobie portfel i kurde przes niego nie zdarzylam:/

Lux az tak zle u nich? Masakra:/:/

reklama
Anula dziękuję :* Julia tam bardzo źle jest. Nie wiem co dalej będzie. Czy ona się wyprowadzi czy nie. On jest ok, ona za dużo nerwów ma i konflikty tworzy. Dobra laski, ja uciekam spać. Dobranoc.

Dzień dobry,

anula: jak się patrzy na zdjęcie twojego zwierzaka to człowiek nawet nie wie jaki w nim drzemie potencjał :D Lepszy niż kawa :D I lepiej ciśnienie podnosi ;) Kochana, trzymamy kciuki.

julia: ja się czasem właśnie zastanawiam jak to jest, że ci nasi faceci niezbyt dobrze znoszą damskie zakupy :p Czasem są wyjątkowe dni, ale zwykle coś tam grymaszą - przynajmniej u mnie tak jest :) A jaki strach w oczach jak niespodziewanie wyjdzie, że muszę coś kupić :D hyhy Z córeczką fajniej chodzić na zakupy ;)

lux: stracić pracę? O kurde, przecież jesteś najlepszą nianią dla tych dzieciaków. Zaraz poczytam o tym na staraczkach 2015. Uhm to jest problematyczne jak sie rodzice dzieci rozejdą...no ale to nie jest zależne od ciebie niestety :( Może nie będą rezygnować, jedno musi pracować, więc będzie potrzebny ktoś do dzieci...eh :( Mam nadzieję, że będzie dobrze. Co do teściowej to nie wiem czy jest na to jakaś rada. Trzeba chyba wyraźnie zaznaczyć granicę i tyle. Albo druga opcja mieć gdzieś to co mówi i robić swoje...nie wiem co łatwiej zrobić :|

jazza: puk puk gdzie jesteś kochana? Jak weekend?

missiiss: jak się czujesz? Co porabiałaś w weekend?

U mnie piękny, słoneczny dzień.
Rozpoczęłam właśnie 17 dc, więc jak była owu to już raczej po niej. Śluzu dużo mniej.
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie. Oby się posypały kolejne dwie kreseczki :)

Udanego poniedziałku ;)

Witajcie kochane :-)

Kornelia ogromne gratulacje kochana, rosnijcie zdrowo:-)

Anula to mile dziekuje, tak w tej pracy czuje sie szczesliwsza, Tobie tego zycze z calego serca:tak:

Jugoslawa zaciskam kciuki za Twoj pecherzyk kochana;-). Spacery z psem, ale takie dlugie to i ja uwielbialam, jak mialam owcarka niemieckiego to chodzilam z nimdaleko, a on szalal, aportowala i potem u,eczony dod omu przychodzil, ale jaki szczesliwy. Teraz mam malego pieska, ale on na dworzu grasuje;-)

Julia ja mialam podobnie jak odeszla moja babcia, opiekowala sie mna jak bylam mala i jak jej zabraklo to poczulam ogromna pustke. A to wredna @, szkoda, ale bede trzymac kciukia za kolejny cykl. Zakupy widze super sie udaly, Mohito to i ja uwielbiam, moj raj to jest haha:-D. A co do narzekania panow na zakupow to moj tez narzeka, tak jak moj ojciec, ze za drogo, ze po co kolejna bluzka czy buty, dlatego na zakupy jezdze sama i jako ze zarabiam to wydaje z wlasnej wyplaty na te ciuchy, bo cos mi sioe nalezy za ciezka prace hahah:-D. Kochana dobrze, ze nie mialas stycznosci z tym chlopcem chorym na odre, cale szczescie. A co do spodni to ja tez wole bardziej opiete i dopasowane, bo sie tak fajnie prezentuja. W zeszlym roku kupilam sobie wymarzone jeansy i kolor i rurki obciske, prezentowaly sie mega fajnie, a teraz sa juz odstajace i w ogole nie obcisle, schudlam pomimo tego ze jem i jem i teraz musze szukac podobnych spodni, ale pasujacych;-)

Anula zdrowka kochana. Trzymam kciuki za twoja dzialanosc, a dotacje unijne to fakt opisane sa tak w necie, ze szkoda slow, ale nie tlyko one, wiekszosc rzeczy jest tak opisane, ze ni w zab nie idzie zrozumiec. Kciuki trzymam za wizyte srodowa:tak:

Lux takie kluski z kapusta to i ja bym zjadla, uwielbiam i kluski i kapuste. Zdrowka dla faceta i juz zaciskam kciuki za owu:tak:. Z ta praca to nie ciekawie, ale szukaj czegos na wszleki wypadek kochana, bo wiem, ze roznie z praca moze byc w naszym pieknym kraju

Missiiss kochana trzymaj sie nam zdrowo kochana. Tez uwielbiam ryz do wszystkiego i z jablkiem tez. Maz ciasto Ci robi? Uuu kochana pochwal sie jakie i czy dobre bylo. Brzjszek sliczny. A waga to sie nia martw, bo poki mala zdrowo rosnie to wszystko ok i tylko sie ciszeyc, ze chudniesz zamiast tyc w ciazy:tak:

Blair same cudne wiesci, rosnijcie nam tu zdrowo kochana:-)

Juz jestem jestem. Ten weekend tak mi przelecial, ze masakra. W piatek wieczorem probowalam Wam odpisac to zasnelam ze zmeczenie hehe. W sobote sprzatalam, a mialam co jak zawsze, a potem z M czas spedzalam, oboje w biegu zyjemy to korzystamy z kazdej wspolnej chwili. A wczoraj pranie, gotowalam- zrobilam kotlety de voille, makaron z pesto i glazurowane marchewki, ale pycha wyszlo, a na deser zapodalam ciasto czekoladowe z serkiem mascaropne, takie lekkie, bo z gorzkiej czekolady i bez maki, wsuneli cale wczoraj haha:-D. A potem szykowanie sie na caly tydzien i wieczor z M i juz poniedzialek. Pogoda zapowiada sie piekna, wiosenna i ja tez juz chyba odczuwam, ze jest przesilenie wiosenne, ale to takie fajne uczucie jest.

No i moja byla praca mnie wkurza jak nic, dalje nie mam PIT 11, jesli do konca tygodnia nie dostane to zrobie im awanture jak nie wiem co i zglosze to do krajowej izby podatkowej czy innej instytucji, ktora za to odpowiada. Moja cierpliwosc do tych kretynow sie skonczyla:wściekła/y:.

Milego dnia kochane:-)

Cześć mam pytanko okres mam nie regularny raz 30 28 31 w lutym dostałam 17 skończył się za 4 dni . Współżylam 25 i 26 . A od wczoraj zauważyłam plamienie i dzisiaj tez było co to może oznaczać aha dodam że od piątku jestem chora i biorę antybiotyk czy mogło to spowodować ze dni płodne miałam sYbciej i doszło do zapłodnienia?

Ja z doskoku .... kuzde siedzę w pracy ale problem w tym ze siedzieć nie moge .... czuje cale podwozie .... co jest ? .... bo juz glupieje .... moze wczoraj nie potrzebnie przytulanko było .... sama już nie wiem

anula: a ja dzisiaj wręcz przeciwnie :| Wstałam dzisiaj prawie godzinę przed budzikiem :| Dzień będe miała dłuższy...Szukam plusów ;) Ale jak to? Boli cię coś w środku? Czy jajniki szaleją?

jazza: no nareszcie :D Bo się stęskniłam :D a z pitem to niech sobie w kulki nie lecą, bo już im termin minął. Wiadomo, że każdy chce się szybko rozliczyć. Ale nagotowałaś pyszności! Dobrze tam z tobą mają domownicy oj dobrze ;)

malutka: cześć. Widzę, że dziewczyny na staraczkach 2015 już odpowiedziały na twoje pytanie ;) Zdrowia życzę i &&&&&& za dwie kreseczki :)

U mnie zaraz będzie lało...ciemno się zrobiło.

reklama
Do góry