reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć dziewczyny wieki mnie tu nie było nie wiem czy ktoś mnie pamięta :zawstydzona/y: ale postanowiłam napisać żeby nie było że odeszłam zupełnie bez słowa. Czytam was od czasu do czasu. No więc co u mnie leczymy się na niepłodność idiopatyczną. W grudniu miałam robione hsg jajowody drożne lewy przepuścił kontrast z opóźnieniem. Ból nie do ogarnięcia ale przeżyłam. W grudniu nie kazali się starać no więc się nie staraliśmy tylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia liczyliśmy na wpadkę 1.01 @ z ok 3-4 dniowym opóźnieniem. W styczniu tak bardzo liczyłam na ciąże po tym hsg ale się przeliczyłam @ w terminie. Luty owulacja z tygodniowym przyspieszeniem p. doktor mówi że 14 i 16.02 to będzie bla nas szczęśliwy czas:-) owulka była 16. 14 dni później o godz 6.30 wyszł dwie piękne blade ale piękne cudowne kreski. Dziś powtórzyłam test z rana ale to nie była pierwsza próbka moczu (wcześniej oddałam krew na betę wynik po 14) i wyszły dwie piękne kreseczki beta wynik 125,99 mUl/ml. Tak jestem w CIĄŻY
Gratuluję!!! rośnijcie zdrowo :)

reklama
lux: no mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze tam u nich i z pracą będzie ok. Co do teściowej to nie sądzę, żeby było coś złego w ochłodzeniu stosunków z nią. Zawsze przecież można wrócić do bliższych relacji. Może coś dzieki temu się zmieni.

anula: czas pokaże co tam się dzieje ;) Widzę, że pracy ciężko :/

jazza: wow burza powiadasz? No to u mnie bez takich atrakcji, sam deszcz był.

julia: uuu zatoki :( Oooooo urodzinowy torcik :D A jaki będzie? Jak ja lubię torty :D Odpocznij sobie :)

bezdzietna: cześć :) Bardzo, bardzo ci gratuluję. Życzę spokojnej ciąży :)

U mnie intensywny dzień. Coś nie mam siły dzisiaj dużo. Pójdę wcześniej spać, żeby sobie odespać wcześniejsze przebudzenie.
Spokojnej nocy dziewczyny :)

Jugosława ja nawet nie mam ochoty rozmawiać z teściowa. Test owu teraz negatywny. O pracę mogę być spokojna. Nie stracę jej. Idę się kąpać, padam na twarz. Dzień był ciężki, bo Patrycja w jakiś szał wpadła i jak tata wrócił to przewróciła nogami stół, wylała picie i twierdzi, że ją uderzyłam. Ręce opadają.

Witam sie z wieczora .....
Ogarnelam wszystko i leżę z mlodym czekam a zasnie .... dalej walczymy z jego " nie mogę zasnąć " jak juz zasnie ...to co noc przychodzi ..... ehh przetrwamy,poprostu z nami czuje się bezpiecznie ....
Mezu też padl tzn on to juz po 20 ....

Bezdzietna ty nika zmień kochana .... wiesz ...czytalam twojego posta w napięciu .... i nie moglam doczekać się końca .. doczytalam, az sie wzruszylam .... Jednak warto mieć marzenia .... dzielna z ciebie babeczka ! Gratuluję samozaparcia i siły ... no i oczywiście z całego serducha wam Gratuluję ! Zajrzyj do nas czasem. ...

Blair a ty jak tam? Rosniesz ? Powiedz jak w pracy ;na zwolnieniu ?

Jula ooo ja ci współczuję jak glowizna nawala to lipa .... jutro będzie lepiej ;-)

Lux a no i bomba ! Ze z praca sie wyjasnilo ;-)
A powiedz to jak test negatyw to myslisz ze juz po ovu ?
Dla pewności może jutro zapodaj a noz ten felerny ....

Jugoslawa no masakra, psychicznie jestem zmeczona .... juz mi się jutro tam nie chce iść ....

Miss hellol ?? Dalej jesteś pociagajaca?

Jazza u nas deszczysko bylo ale bez burzy na szczęście i wiatr dzisiaj ....

Ale się rozpisalam .... ide w kimke :) Dobranoc. ...

reklama
Anula kochana nie ma sprawy :*:-), trzymaj się kochana w tej pracy, piers do przodu i jak Mantue powtarzaj, ze das rade i nikt Cie nie wyprowadzi z równowagi, ja tak przetrwałam poprzedni cyrk z malpami ;-)

Julia kochana pochwal się butami, ja tak kocham buty:-D, oby bol glowy szybko minal:tak:

Bezdzietna moje ogromne gratulacje:-)

Jugoslawa kolorowych snow kochana:-)

Lux najważniejsze, ze pracy nie stracisz, super wiesci:-)

Po burzy i deszczu przyszlo piekne slonce hehe, normalnie czad, a zapowiadaja nawrot zimy, nosz przeciez kazałam jej spadac i nie wracac, a ta się pcha znowu;-)

Bylam dzis po pracy z M w sklepie, bo kurtke sobie wybiera na wiosne i przyznam, ze ja kobieta latwiej sie decyduje;-), ale wybral skorzana, lubie taki styl u niego :-).
Zrobilam hot dogi dla moich panow na kolacje ;-), a sama wszmalam pomarancze :-).

Padam na mordke;-)
Uciekam spac kochane

Milej nocy :-)

Do góry