Gratuluję!!! rośnijcie zdrowoCześć dziewczyny wieki mnie tu nie było nie wiem czy ktoś mnie pamiętaale postanowiłam napisać żeby nie było że odeszłam zupełnie bez słowa. Czytam was od czasu do czasu. No więc co u mnie leczymy się na niepłodność idiopatyczną. W grudniu miałam robione hsg jajowody drożne lewy przepuścił kontrast z opóźnieniem. Ból nie do ogarnięcia ale przeżyłam. W grudniu nie kazali się starać no więc się nie staraliśmy tylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia liczyliśmy na wpadkę 1.01 @ z ok 3-4 dniowym opóźnieniem. W styczniu tak bardzo liczyłam na ciąże po tym hsg ale się przeliczyłam @ w terminie. Luty owulacja z tygodniowym przyspieszeniem p. doktor mówi że 14 i 16.02 to będzie bla nas szczęśliwy czas:-) owulka była 16. 14 dni później o godz 6.30 wyszł dwie piękne blade ale piękne cudowne kreski. Dziś powtórzyłam test z rana ale to nie była pierwsza próbka moczu (wcześniej oddałam krew na betę wynik po 14) i wyszły dwie piękne kreseczki beta wynik 125,99 mUl/ml. Tak jestem w CIĄŻY
reklama

Jugosława
Fanka BB :)
lux: no mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze tam u nich i z pracą będzie ok. Co do teściowej to nie sądzę, żeby było coś złego w ochłodzeniu stosunków z nią. Zawsze przecież można wrócić do bliższych relacji. Może coś dzieki temu się zmieni. 
anula: czas pokaże co tam się dzieje Widzę, że pracy ciężko :/
 Widzę, że pracy ciężko :/ 
jazza: wow burza powiadasz? No to u mnie bez takich atrakcji, sam deszcz był.
julia: uuu zatoki Oooooo urodzinowy torcik
 Oooooo urodzinowy torcik  A jaki będzie? Jak ja lubię torty
 A jaki będzie? Jak ja lubię torty  Odpocznij sobie
 Odpocznij sobie  

bezdzietna: cześć Bardzo, bardzo ci gratuluję. Życzę spokojnej ciąży
 Bardzo, bardzo ci gratuluję. Życzę spokojnej ciąży 
U mnie intensywny dzień. Coś nie mam siły dzisiaj dużo. Pójdę wcześniej spać, żeby sobie odespać wcześniejsze przebudzenie.
Spokojnej nocy dziewczyny

anula: czas pokaże co tam się dzieje
jazza: wow burza powiadasz? No to u mnie bez takich atrakcji, sam deszcz był.
julia: uuu zatoki
bezdzietna: cześć
U mnie intensywny dzień. Coś nie mam siły dzisiaj dużo. Pójdę wcześniej spać, żeby sobie odespać wcześniejsze przebudzenie.
Spokojnej nocy dziewczyny
Jugosława ja nawet nie mam ochoty rozmawiać z teściowa. Test owu teraz negatywny. O pracę mogę być spokojna. Nie stracę jej. Idę się kąpać, padam na twarz. Dzień był ciężki, bo Patrycja w jakiś szał wpadła i jak tata wrócił to przewróciła nogami stół, wylała picie i twierdzi, że ją uderzyłam. Ręce opadają.

anula88
MAMY SIEBIE :0)
Witam sie z wieczora .....
Ogarnelam wszystko i leżę z mlodym czekam a zasnie .... dalej walczymy z jego " nie mogę zasnąć " jak juz zasnie ...to co noc przychodzi ..... ehh przetrwamy,poprostu z nami czuje się bezpiecznie ....
Mezu też padl tzn on to juz po 20 ....
Bezdzietna ty nika zmień kochana .... wiesz ...czytalam twojego posta w napięciu .... i nie moglam doczekać się końca .. doczytalam, az sie wzruszylam .... Jednak warto mieć marzenia .... dzielna z ciebie babeczka ! Gratuluję samozaparcia i siły ... no i oczywiście z całego serducha wam Gratuluję ! Zajrzyj do nas czasem. ...
Blair a ty jak tam? Rosniesz ? Powiedz jak w pracy ;na zwolnieniu ?
Jula ooo ja ci współczuję jak glowizna nawala to lipa .... jutro będzie lepiej ;-)
Lux a no i bomba ! Ze z praca sie wyjasnilo ;-)
A powiedz to jak test negatyw to myslisz ze juz po ovu ?
Dla pewności może jutro zapodaj a noz ten felerny ....
Jugoslawa no masakra, psychicznie jestem zmeczona .... juz mi się jutro tam nie chce iść ....
Miss hellol ?? Dalej jesteś pociagajaca?
Jazza u nas deszczysko bylo ale bez burzy na szczęście i wiatr dzisiaj ....
Ale się rozpisalam .... ide w kimke Dobranoc. ...
 Dobranoc. ...

Ogarnelam wszystko i leżę z mlodym czekam a zasnie .... dalej walczymy z jego " nie mogę zasnąć " jak juz zasnie ...to co noc przychodzi ..... ehh przetrwamy,poprostu z nami czuje się bezpiecznie ....
Mezu też padl tzn on to juz po 20 ....
Bezdzietna ty nika zmień kochana .... wiesz ...czytalam twojego posta w napięciu .... i nie moglam doczekać się końca .. doczytalam, az sie wzruszylam .... Jednak warto mieć marzenia .... dzielna z ciebie babeczka ! Gratuluję samozaparcia i siły ... no i oczywiście z całego serducha wam Gratuluję ! Zajrzyj do nas czasem. ...
Blair a ty jak tam? Rosniesz ? Powiedz jak w pracy ;na zwolnieniu ?
Jula ooo ja ci współczuję jak glowizna nawala to lipa .... jutro będzie lepiej ;-)
Lux a no i bomba ! Ze z praca sie wyjasnilo ;-)
A powiedz to jak test negatyw to myslisz ze juz po ovu ?
Dla pewności może jutro zapodaj a noz ten felerny ....
Jugoslawa no masakra, psychicznie jestem zmeczona .... juz mi się jutro tam nie chce iść ....
Miss hellol ?? Dalej jesteś pociagajaca?
Jazza u nas deszczysko bylo ale bez burzy na szczęście i wiatr dzisiaj ....
Ale się rozpisalam .... ide w kimke
reklama

jazza
Fanka BB :)
Anula kochana nie ma sprawy :*:-), trzymaj się kochana w tej pracy, piers do przodu i jak Mantue powtarzaj, ze das rade i nikt Cie nie wyprowadzi z równowagi, ja tak przetrwałam poprzedni cyrk z malpami ;-)

Julia kochana pochwal się butami, ja tak kocham buty , oby bol glowy szybko minal
, oby bol glowy szybko minal

Bezdzietna moje ogromne gratulacje:-)

Jugoslawa kolorowych snow kochana:-)

Lux najważniejsze, ze pracy nie stracisz, super wiesci:-)

Po burzy i deszczu przyszlo piekne slonce hehe, normalnie czad, a zapowiadaja nawrot zimy, nosz przeciez kazałam jej spadac i nie wracac, a ta się pcha znowu;-)
Bylam dzis po pracy z M w sklepie, bo kurtke sobie wybiera na wiosne i przyznam, ze ja kobieta latwiej sie decyduje;-), ale wybral skorzana, lubie taki styl u niego :-).
Zrobilam hot dogi dla moich panow na kolacje ;-), a sama wszmalam pomarancze :-).
Padam na mordke;-)
Uciekam spac kochane
Milej nocy :-)

Julia kochana pochwal się butami, ja tak kocham buty
Bezdzietna moje ogromne gratulacje:-)
Jugoslawa kolorowych snow kochana:-)
Lux najważniejsze, ze pracy nie stracisz, super wiesci:-)
Po burzy i deszczu przyszlo piekne slonce hehe, normalnie czad, a zapowiadaja nawrot zimy, nosz przeciez kazałam jej spadac i nie wracac, a ta się pcha znowu;-)
Bylam dzis po pracy z M w sklepie, bo kurtke sobie wybiera na wiosne i przyznam, ze ja kobieta latwiej sie decyduje;-), ale wybral skorzana, lubie taki styl u niego :-).
Zrobilam hot dogi dla moich panow na kolacje ;-), a sama wszmalam pomarancze :-).
Padam na mordke;-)
Uciekam spac kochane
Milej nocy :-)